Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (45):

Internes

Artikel-Archiv, Gusht, 2016


31.08.2016  

Kujto dhe mos harro kohët, koha nuk vdes, të bëhemi pjesë e kujtimeve të sajë
Pas 49 vjet: Foto më vëllaun si fillorist 1967 dhe tani 2016 më djalin...

30.08.2016  

Qajta ngase disha kah po shkon vendi dhe çfarë po e gjenë popullin e poltitizur
Unë kam qajt e derdhur lot për fatin e vendit dhe fatkeqësitë politike,...

28.08.2016  

Sukseset në rezistencë dhe lendimet e faqezive në politikë
/media/images/Xuni mbi urë Emmen 22.08.16-pub.28.8.png Shumë shpejt...

28.08.2016  

Kohë kur kishte vullnet dhe kuptim veprimtaria e popullit të pushtuar
Dikur si të pushtuar kishim vullnet për të vepruar në drejtim të...

24.08.2016  

Arkivi i mbyllur,dosjet që nuk hapen, jan vdekja ime
Krimin dhe kriminelët po i zbulon populli, politika edhe sot vazhdon ti...

23.08.2016  

Unë nuk do merrësha më emra por kjo është një analizë e mirë dhe racionale
Kur merrësha më emra, shumë nga miq e mikesha më qortonin,. Mos u merr...

21.08.2016  

Kufinjët dhe ne pa politikë, diplomacia politike nuk ndan drejtësi
Ka kohë që kur heshti edhe pse nuk është situatë e as kohë për heshtje...

19.08.2016  

Edhe pas pushimi po ashtu ndryshe nga hera tjera
Para dhe pas pushimi në këtë vit krejt ndryshe nga hera tjera. Nuk...

02.08.2016  

Ky sezonë pushimesh, më emision në Fshat
Prishtina në këtë sezonë po më mungon,nuk e di a po i mungoj asajë.


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]