Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e hënë , 16. maj 2022
Ballina

14.05.2022
Version printimiDërgoja një miku këtë artikullKaraktere më shumë 3539KomentePërdoruesi: Xun Çetta36 herë lexuar

new Kuadri i Mergatës tonë nuk po ndalët vetëm më titullin Dr

  Kuadri i Mergatës tonë nuk po ndalët vetëm më titullin Dr. ata për herë e më shumë po marin titullin si sot, Prof. Dr. Naser Morina Pra falë këtij titulli i cili në Universitetin e Zürich-ut u promovua dhe na bashkoj sot, për mua ishte një ditë ndoshta e vitit për kënaqësi, tërë dita Luzern-Zürich, një pjesë e ditës më Familje e tjetra më shoqëri.
12.05.2022
Version printimiDërgoja një miku këtë artikullKaraktere më shumë 1632KomentePërdoruesi: Xun Çetta60 herë lexuar

Suksese Kosovë, ne guximin e synimit tonë duhët zyrtarisht ta deshmojm

    Kam thënë se, për një kohë nuk do të postoj por nganjëherë nuk mundëm vehtën ta ndaloj.   Kam degjuar disa krer të Opozitës sot, pa lakuar emrat e tyre se si thojn se, nuk kanë aplikuar për antarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës dhe organizata tjera nderkombëtare për arsye se, nese na refuzojn goditje të madhe shtetit i bëjm, madje njëri nga Opozita thotë se edehe Kryeministrit Kurti këtë ja kam thën për kujdesin që duhat ta kenë !!!
04.05.2022
Version printimiDërgoja një miku këtë artikullKaraktere më shumë 4060KomentePërdoruesi: Xun Çetta100 herë lexuar

Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në Kosovë

     Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në Kosovë, por askush këtë problem drejtë nuk po e trajton.   Ah liria e shtypit të cilën po e vuajm si pasojë e jo profesionalizmit tyre !!! Nuk ka liri të shtypit më jo profesionist në gazetari, mjerisht as në media të shkruara e as në transmetime televizive,madje disa prej tyre tallava, ne kështu nuk kemi dhe nuk e meritojm lirinë e shtypit mediatik e publik ngase në emërë të kësajë lirija po ndodh e kunderta…
29.03.2022
Version printimiDërgoja një miku këtë artikullKaraktere më shumë 1115KomentePërdoruesi: Xun Çetta167 herë lexuar

Kēshilli inicues i FONDIT tē FSK-sē nē TV Syri

  Më në fund na u imponua të dalim publikisht pas kaq heshtje… Po, na u imponua që ta sqarojm realitetin derisa pas kaq kohë filloj e perfolët, keqinterpretohët deri tek fakti i keq të mjegullohën realitetet si pasojë e heshtjës tonë, pastaj si pasojë e pritjës gjatë në pergjigjën e Qeverisë si dhe disa nga vet ne, filluan më pershperitë paralel heshtjës pa zë deri në momentin kur marim pergjigje nga Qeveria.
25.03.2022
Version printimiDërgoja një miku këtë artikullKaraktere më shumë 10699KomentePërdoruesi: Xun Çetta196 herë lexuar

Fati zi politik i cili nuk po na lëshon që punën e duhur për vendin ta bëjm !!!

 Një fatkeqsi e madhe kjo jo vetëm sot, por kjo e keqe vetëm sa po na vazhdon dhe kam frikë se kurr nuk do mund ta kalojm ngase kështu dikush, në mos vetvehtën po e mallkojm. Nese nisëmi vetëm nga pervojat e hidhura të kohës tonë dhe ato të cilat personalisht i kam, do të kisha filluar nga viti 1990 e pikërisht tragjedi këto të cilat po na perseritët sot, por ja se po barti vetëm një pjesë nga viti 1993 dhe nuk po e permbylli më krimin e kësajë natyre çfarë perjetuam këto ditë pa specifikuar temën ku u bë krimi.
24.03.2022
Version printimiDërgoja një miku këtë artikullKaraktere më shumë 10293KomentePërdoruesi: Xun Çetta285 herë lexuar

Epopeja e lavdisë së Dukagjinit në Gllogjan, ende në rrugëtim për një unifilim…

                   Epopeja e lavdisë së Dukagjinit, vertetë ende në rrugëtim për një unifilim, ngadale por shpresoj andej po shkon nese edhe më Betejën e Kosharës disi, tani në paqe nuk na ndan !!! Këtë fillim të mirë, vertetë shkurt, por Dauti sot e tha.
11.03.2022
Version printimiDërgoja një miku këtë artikullKaraktere më shumë 3342KomentePërdoruesi: Xun Çetta187 herë lexuar

Laboratori i politikave të jashtme sinjalizon dy lajme të mira për Serbi-Rusi

   Foto : Sergei Lavrov Rusi dhe Dmitro Kuleba Ukrainë   Lajmi -I-nga laboratori analizave : Sergei Lavrov pyet : ,,Pse shqiptarët në Kosovë u lejuan të shpallin pavarësinë, ndërsa Rusët në Ukrainë jo ?” Ky tashmë është sinjali parë ku z. Sergej Lavrov nuk është se po kërkon drejtësi por po kërkon të nxirrët nga aventurat ku Rusia ka hyrë.
11.03.2022
Version printimiDërgoja një miku këtë artikullKaraktere më shumë 4797KomentePërdoruesi: Xun Çetta187 herë lexuar

Një nderhyrje më një qendrim në situatat e krijuara në vendin tim

  Nuk dua të krijoj panik por realitetin si gjithëherë du ta thëm, vendi gati në gjendje emergjete po kalon. Nuk është faji i Qeverisë por pasojat e shumta nga e kaluara, kryesisht faktorë është kriza botërore e cila më të madhe u pershkallëza më invazionin Rus në Ukrainë dhe lufta e cila rrezikonë botën e qytetruar ta kompromenton.

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
18.459.239
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB