Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 28. korrik 2021
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv


10.07.2021  

ADN më doli Shqiptar klasik në perpjekje të kohës e cila do duhet të vjen
Thuhet, kanë thënë të huajt dhe nga pervojat e gjata...

10.07.2021  

Sot i pushuar nga familja, me mire se sa nga dreqerit ne politikë dhe shejtanët
Sot i pushuar nga familja, me mire se sa nga dreqerit ne politikë...

03.07.2021  

PDK dhe konventa sajë politike sot
PDK kishte nevojë urgjente për ta ndryshuar jo vetëm...

27.06.2021  

Ta mësojm e mos harrojm historinë e Çamërisë na duhet kjo
Po ne duhet ta mësojm e mos harrojm historinë e...

27.06.2021  

Kronika e zezë në rritje ekstreme në gjitha hapsirat e vendit tonë,
Është për mjerim çfarë po ndodh, kronika e...

25.06.2021  

Një urim pervjetori jasht politikës e cila na mplaku kaq gjatë
Është fat kur nga politika më ipët rasti të...

15.06.2021  

As i zgjuar e as në gjum monologu më Kosovën në këtë mengjes më paska djerësitur
Ah Kosovë o vendi im, shumë të deshta dhe të dua...

10.06.2021  

Pasi kreva shumë punë, i lodhur tej mase edhe pse jo bash mire më shendet dola t
Pasi kreva shumë punë, i lodhur tej mase edhe pse jo bash...

31.05.2021  

Ta njohësh botën e jo sa duhët fëmiun tënd kjo është një pergjegjësi e cila na m
Po, vërtetë ta njohësh botën e jo sa duhët...

29.05.2021  

Nga sot, ora pas mesnate, më 65 vite po dal në psension !!! po unë tek tani jetë
Po, vertetë nga sot, ora pas mesnate, më 65 vite po dal...

28.05.2021  

Tek ne diqka nuk po funksionon, kur afrohët njëri ik tjetri, kur ik tjetri afroh
Tek ne vërtet diqka nuk po funksionon, kur afrohët njëri...

28.05.2021  

Sot 28.05.2021 k+etu pes+e Shperndarje
Facebook-u perkujton 28.05.2021 : Xun Çetta E...

29.04.2021  

Takime gëzimi por pjesërisht edhe pikëllimi pas 40 vitësh …
Këto ditë ngarkesash më organizime të ndryshme,...

20.04.2021  

Të nderuar/ mikesha, miq e lexues/e në facebok dhe portale tjera publike.
Ishin vitet kur vlerësimet tuaja reale si këtu nen...

19.04.2021  

Simpoziumi i djeshëm në Stuttgart, kaloj mirë edhe pse gati rrëshqitëm në seancë parlamentare madje më replika
Për më shumë mbi Simpozium e 40 vjetorit 1981 mbajtur...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ zeige alle Artikel ]