Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e shtunë , 03. dhjetor 2022
Ballina » Artikel

Artikel Übersicht


Plagjiatura tek ne për kaq vite më radhë ka prodhuar krim,

Politikë

   Plagjiatura e Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit, të dy profesorë në Fakultetin Filozofik, vertetë më befasoj, plagjiatorë në Kosovë ka më bollëk e teprim por se këta dy nuk do besoja se janë të një kategorie… Pa i ndar, tani emra nuk po lakoj por për njërin nga ta, nuk e besoj amë, është edhe një realitet se unë, literaturat e tyre shkencore nuk i kam lexuar e as vlerësuar, edhe po ti kasha lexuar nuk kam mundësi më vlerësuar ngase punime shkencore nga autor tjerë nuk kam lexuar.

 

E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më Serbinë

Politikë

    E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më Serbinë, ishte dhe mbeti krimi më i madh çfarë i është bërë Kosovës…Kjo nuk don sqarim si marrveshje por, e donë një plotësim nese diqka mund të ketë shpetim.

 

 

Facebook po më kushton pse faqën time info-cetta nuk po e furnizoj

Politikë

   Ja edhe një publikim nga facebook-u, publikuar më 07.06.2022 :

 

Njē emision aktualisht i nxeht dhe i frikshēm pēr frikacak.

 

Asnjērin nga mysafirēt nuk mund ti trajtoj tē luftēs nese mohojn krejt tē keqen qe ndodhi mē listat e veteranve.

Kur unë i durueshëm që jam, më në fund reagoj, Gjykata Speciale duhet mendoj

Politikë

     Kur unë si i durueshëm që jam, më në fund reagoj, Gjykata Speciale duhet ta kuptoj se vertetë e teproj

 

E dua drejtësinë pa dallim e cila nuk po aplikohët në vendin tim. Ne, vertetë nuk mundëm ta sjellim drejtësinë pas lufte dhe na u imponua ta pranojm asistencën juridike të një Gjykate jasht Kosove dhe për keq në emer të Kosovës dhe popullit sajë.

Sot ditëlindjën time, më ndryshe po e festoj

Familiare

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sot ditëlindjën time, më ndryshe po e festoj, por sinqerisht nuk e di krejt çfarë aktualisht në politikë po ndodh

 

Se i mbusha 66, vertetë nuk po dua ta besoj, ta kthejm shifrën më një rrotullim, po më delin 99 !!! e ndoshta kaq do ti bëj

 

Shifrës parë nuk po i besoj, të dytën sikur po i dyshoj, por më në fund, Zoti e din neser çfarë ndodh, pra pos shendetit, edhe Zoti na ka në dorë.

Kuadri i Mergatës tonë nuk po ndalët vetëm më titullin Dr

Kulturë

  Kuadri i Mergatës tonë nuk po ndalët vetëm më titullin Dr. ata për herë e më shumë po marin titullin si sot, Prof. Dr. Naser Morina

Pra falë këtij titulli i cili në Universitetin e Zürich-ut u promovua dhe na bashkoj sot, për mua ishte një ditë ndoshta e vitit për kënaqësi, tërë dita Luzern-Zürich, një pjesë e ditës më Familje e tjetra më shoqëri.

Suksese Kosovë, ne guximin e synimit tonë duhët zyrtarisht ta deshmojm

Politikë

    Kam thënë se, për një kohë nuk do të postoj por nganjëherë nuk mundëm vehtën ta ndaloj.

 

Kam degjuar disa krer të Opozitës sot, pa lakuar emrat e tyre se si thojn se, nuk kanë aplikuar për antarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës dhe organizata tjera nderkombëtare për arsye se, nese na refuzojn goditje të madhe shtetit i bëjm, madje njëri nga Opozita thotë se edehe Kryeministrit Kurti këtë ja kam thën për kujdesin që duhat ta kenë !!!

Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në Kosovë

Politikë

    

Sot ishte dita e lirisë së medias, nder tjera edhe në Kosovë, por askush këtë problem drejtë nuk po e trajton.

 

Ah liria e shtypit të cilën po e vuajm si pasojë e jo profesionalizmit tyre !!! Nuk ka liri të shtypit më jo profesionist në gazetari, mjerisht as në media të shkruara e as në transmetime televizive,madje disa prej tyre tallava, ne kështu nuk kemi dhe nuk e meritojm lirinë e shtypit mediatik e publik ngase në emërë të kësajë lirija po ndodh e kunderta…


2619 Artikel (328 Faqe, 8 Artikel pro Seite)

Reklama

Së shpejti fillojmë me publicitet! Këtu mund te prezentohet edhe biznesi juaj!

Klikime

Ne kemi
19.754.159
klikime qe nga data 03.11.2011

3 Web-Links
123 * besucht

0 Downloads
0 * gesaugt
= 0 MB