Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Tetor, 2015


28.10.2015  

Komenti im: Ballkani edhe mund ta rrezikoj BE-në dhe stabilitetin e sajë.
Xun Çetta : Jo more këta në Kosovë po bëjn perpjekje ti lënë bisedimet...

28.10.2015  

Sejdi Sopi facebk 28.10.2015 : Prapë një lajm "interesant"!
Kanë nisur të dëgjohen zëra "periferikë", rreth nevojës së organizimit...

28.10.2015  

Shkelzen Gashi facebok 28.10.2015
Falënderimi për msa i takon opozitës, e cila duhet të vazhdojë kështu,...

28.10.2015  

Ahmeti: Një ministër ka bërë kontratë me ndërmarrjen banesore në moshën 14 vjeça
(Video) Publikuar: 22:00 / 26.10.2015...

25.10.2015  

Salih Kabashit për memore : Salih i nderuar, edhe Alma Lame është femër...
Tani humbi çdo kuptim për të komentuar, shumë kush kontriboj për të...

23.10.2015  

Sistemi dhe funksionimi i tij në kurthë të vetvetës
Jam gjall por i pa zë publik në këto situata si asnjëherë më parë. Jam...

17.10.2015  

Larg duart nga tentativa për ta bllokuar Ueb faqen time info-cetta
Tash sa kohë, haker apo agjentura të paguara po sulmojn Uebfaqen time...

14.10.2015  

Fyerja, mos pendesa, mos kërkim falja e njerut normal, është çmenduri zonja Gaxh
Ta fyesh dikë për çmenduri me diagnza jo të profesiont që ke, pra te...

13.10.2015  

A është e mundur që në këtë kohë e në këto momente te heshti ?
Po, qenka e mundur të perjetohët dhe pajtohëm edhe më këtë befasi !!!....

08.10.2015  

Komenti im për humbjën e ndeshjës së sapo perfunduar në Elbasan !!!
I lënduar shpirtërisht por jo më lot në sy, lot të cilit ja ndala...

07.10.2015  

Nesër, dy provime për vendin tonë : Kombëtarja Kuq e Zi dhe Seanca e konfliktit
Ta lëm seancën po ashtu të rëndësishme në Kuvend dhe epilogut të...

07.10.2015  

Emisioni -I- i z. Janusz Bugajski, mendoj se reflektoj pa anësi dhe profesionali
Të jem i sinqert, që kur ka filluar reklama për këtë emision, kam pas...

04.10.2015  

Drejtësia, testi i fundit të sajë për ballë padrejtësisë
Gati katërdhjetë (40) vite perplasje më padrejtësi, luftë e llojit vet...

02.10.2015  

Prap tema dosiet : Kroacia do të publikojë dosjet e spiunëve jugosllavë
Siq kam thënë gjithëherë kur është ngritur tema e dosieve, më krejt pak...

02.10.2015  

Edhe debatet, të dyshimta kur i dëgjoj dhe percjelli ato,
Dje 01.10.2015 në RTK, emisioni,,Jeta në Kosovë“nuk ma mbushi mendjen...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]