Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 30. shtator 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, korrik, 2013


22.07.2013  

Tani po mungoj ngase jam ne pushime.
Pershendetje te nderuar Aktualisht tash sa kohe jam ne pushme por...

04.07.2013  

Projektligji per legalizim te krimit dha fati yne neser
Mase i revoltuar ne komente te Facebookut dje, une shpreha dhimbjen time...

04.07.2013  

E teproj z. Kurti dhe VV-ja por edhe vjellja kundër tyre në këto përmasa nuk po
E teproj z. Kurti dhe VV-ja por edhe vjellja kundër tyre në këto...


Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]