Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e hënë , 08. gusht 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, prill, 2012


30.04.2012  

MANIPULANTET POLITIKE, TE MANIP-ULUARIT DHE VIKTIMAT E TYRE
MANIPULANTET POLITIKE, TE MANIP-ULUARIT DHE VIKTIMAT E TYRE Durimit...

26.04.2012  

Kodi penal për media ,finale e lojës Qeveri-Media (pjesa e parë)
Në debatin 10 minuta pas lajmeve RTK 23.04.2012 nuk mund të vërehej...

26.04.2012  

Gjeneral Kudusi Lama dhe transparenca e tij
Në emisionin Parrotlla datë 24.04.2012,si asnjëherë më parë e dëgjova...

13.04.2012  

Kyçja ima nga pauza në debat dhe kthyerja serish në pauzë .
Tema 11.04.2012-Facebook Ahmet Asani. Shkruani për përvojat tuaja...


Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]