Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Home » Lajme
flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (130):

Internes

Artikel Übersicht


 • mehr... (5532 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 976 mal gelesen

Një martesë politike e mirë për kualicion, po rrezikon të dështon !!!

Politikë

  

Durimi bashkë më shpresën për koalicion, shpirtin po ma varfëron. Një martesë politike e mirë, shumë e mirë në këto rrethana për kualicion, mjerisht po rrezikon të dështon. 

 

 • mehr... (5585 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1236 mal gelesen

Sot një vitë sikur bëm ushtri, tash spo mund bëjm qeveri ! ku ka më shkuar më zi ?

Politikë

 

Atë ditë kur u votua për ushtri ra borë dhe kështu edhe dimrit i dha kënaqësi, mbrëmë tërë natën erëra të forta kanë fry si më këq e më zi ashtu siq nuk po arrijn të dalin më qeveri. Sa dukët diqka në kokë është duke u fry për ta quar vendin edhe më zi, e çfarë të bëhët pastaj më ushtri edhe kështu çfare e ki ?

 • mehr... (42733 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1555 mal gelesen

Ja përse nuk praktikoj të futëm në debate facebook-u për dallim ka ndonjë perjashtim

Politikë

  

Unë nuk kam kohë e as durim të thellohem në komentime facebook-u, perjashtime ka pas, ka dhe do të ketë në të ardhmën por jo ti komentoj gjitha çfarë lexoj dhe kërkoj që miq e mikesha të më kuptojn, koha nuk premton.
 • mehr... (2504 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 1205 mal gelesen

Ky mos guxim për dalje më qeveri shpejt mund dal një çmenduri aq më keq për një lakmi

Politikë

Dalja e qeverisë në këto rrethana dhe më këtë mundësi si kurr më parë është proritet, mosmarrveshjet minore që kanë mbetur gjithësesi janë më rëndësi por jo të rrrezikohët dalja më qeveri.

 • mehr... (1555 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 930 mal gelesen

Kërkim falje familjës time të bekuar për mungesën time këto pak ditë dimri

Familiare

Edhe aktualisht në këtë fillim dimri familjës time po i mungoj por pas pak ditësh andej do shkoj. Më fal familja ime e bekuar. Vendi ynë dhe fati tij është mbi ne dhe e di se më kuptoni, kjo qenka jeta jonë si popull fatkeq.

 

Lexo më poshtë aktualizuar sot 10.12.2019:

 

 • mehr... (2406 mehr Zeichen)
 • Druckoptimierte Version
 • Komente (0)
 • 973 mal gelesen

Mengjesi ka rendin e vet për gjithëata që duan të bëjn shtet

Politikë

I zoti i shtëpisë që në mengjes duhet të mendoj për shendetn e vet psiqkik e mental, i pihët kafja para buke apo pas buke, ja don më sheqer apo pa sheqer, i pihet qumshti apo qaji në mengjes, më kifle a më bukë të thekur,pra  e ka obligim dhe të drejtë këtë pa dallim pse dikush do ta quante gabimisht si luks. Pastaj duhët ti mendon punët e shtepisë dhe punëtorët, administratën kah i ka, a janë duke i bërë punët e tyre mirë apo shtëpia-shtet po merr përmbysjën drejt humnerës.


2621 Artikel (437 Seiten, 6 Artikel pro Seite)