Politikë

Sinqeriteti, transparenca dhe besimi i tepruar në politikë, do duhëj të jenë bazë por thjesht nuk po shkon, ajo po na kushton. Nuk ka nevojë të dim të gjithë çfarë po bëjm, kjo po më mundon por ja se ndryshe sinqerisht, as mes veti nuk po shkon.

Rrënjët janë ato që do të na mbajn, trungun e lënduar serish do ta forcojm. Duam Qeveri të kontrolluar nga rrënjët, e mos të na ndodh që akoma si deri tani më vazhdu ngase kështu trungun perfundimisht po rrezikojm më e shkatrru.

 

Prishtinë 04.12.2019

Xun Çetta

Facebook :

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2814229281930517&set=a.101831929836946&type=3&theater

 

Komentet në facebook:

 

Xhevdet Berisha : Paska shkruar vet Lisi për Lisin, të përshëndes nga Peja Xun!

 

Xun Çetta : Po Xhevdet, flm për vlerësimin, Unë lis i lënduar por rrënjët thellë e më thellë, ato sherojn plugët dhe lendime tjera.