Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e shtunë , 03. dhjetor 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, qershor, 2022


22.06.2022  

Plagjiatura tek ne për kaq vite më radhë ka prodhuar krim,
Plagjiatura e Bujar Dugollit dhe Ardian Kastratit, të dy...

22.06.2022  

E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më Serbinë
E keqja e marrveshjës për energji e cila u rinenshkrua më...

10.06.2022  

Facebook po më kushton pse faqën time info-cetta nuk po e furnizoj
Ja edhe një publikim nga facebook-u, publikuar më 07.06.2022...

09.06.2022  

Kur unë i durueshëm që jam, më në fund reagoj, Gjykata Speciale duhet mendoj
Kur unë si i durueshëm që jam, më në fund...


Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

 • dhjetor (0)
 • nëntor (0)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (4)
 • maj (4)
 • prill (0)
 • mars (13)
 • shkurt (17)
 • janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]