Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (19):

Internes

Artikel-Archiv, Shkurt, 2022


24.02.2022  

Tri afishime për info-cetta 24.02.2022
Afishimi-I- per info-cetta Një kujtim i mirë i cili edhe...

24.02.2022  

Para se Ukraina, sot u godit shekulli Ri, u godit edhe Perestrojka e MS Gorbacov
Sot ishte një lajm i rëndë për njerëzimin e...

19.02.2022  

Sot, serish në të perditshmë 20 minuten CH, në gjuhë shqipe lexon :
Veçori e re e aplikacionit : Tani 20 Minuten është edhe...

19.02.2022  

Ka shtet Kosovar por jo Komb Kosovar o njerëz
Kosova është shtet i ri i çliruar, fal rezistencës...

19.02.2022  

Ralaksimi im e shtunë 19.02.2022 Facebook
Facebook : https://www.facebook.com/xcetta/posts/5139134969439925...

17.02.2022  

Kjo festë pavarësie e shtetit tonë,më në fund mire kaloj
Kjo festë pavarësie e shtetit tonë, pa dallim pak...

17.02.2022  

Dita paverësisë 17.02.2022 Seanca solemne FOTO koment
Komentet në Facebook : Xun Çetta : Edhe shumē qka deshta...

16.02.2022  

Urimi i Kosovës shtet, edhe pse populli sajë ende po hjek keq
Urimi i Kosovës shtet, edhe pse populli sajë për...

15.02.2022  

LDK, edhe një perballje pas riorganisimit të,,LISTA GUXO"më zonjën Gervalla
Rënija e LDK-së në zgjedhjët e fundit nacionale, i...

13.02.2022  

Afishimi në Facebook nese po më kupton dikush 13.02.2022
Atë që themi ne, qoftë analist apo publicist si pa parti...

11.02.2022  

Nga i varfër supër i pasur
Mos më akuzoni, vet po e deklaroj, këtë ishull të...

09.02.2022  

Ne nuk po zbardhim histiri të vjetra, po falsifikojm të sotmën
Ja pse nuk inkuadrohëm në komente facebook-u aq shumë dhe...

08.02.2022  

Dy fjalë, për krerët e shtetit në këtë rast i kam :
Shumë të ndryshëm krerët e shtetit tonë...

06.02.2022  

Një leksion shumë të quajturve analist
Një leksion shumë të quajturve analist, pa i pergjithsuar...

06.02.2022  

,,Rasti mbret i botës” kështu kanë thënë dhe kështu po deshmon
Mirë do ishte të mos jetojm e as fatin, vetëm rastit...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]