Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (12):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2022


01.01.2022  

Gëzuar 2022 kudo që jeni në vendin tonë dhe andej nga na perzën
Tashmë veq po festojm, por ka shumë të atillë...

01.01.2022  

Iku i vjetri, erdhi viti Ri, por ne do vazhdojm maskat e të këqinjëve më i shky
Për vendin dhe kombin tonë, të gjithë, bash të...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)



[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]