Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, shtator, 2021


06.09.2021  

Të mos bëjsh e luftosh tërë jetën për Çamerinë sot, fatin e sajë mund ta kemi
Po, mos harroni, të mos bëjsh e luftosh tërë...

05.09.2021  

Dardani, sot 01.09.2021 i tha Lamtumirë beqarisë
Eeeuu sot djali im Dardani nenshkroj kapitulimin e Beqarisë më...

05.09.2021  

Pa foto e pa reklamë të vertetën dua më e thënë : Shumë po flasim për shtet ligj
Një Kosovë jo shtet ligjor, nuk e duam dhe as ajo nuk do...

05.09.2021  

Aktualiteti politik sot i cili po rrokullisët në kokën time
Një thënje e mrekullueshme për ditët që kaluam...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]