Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Mars, 2021


30.03.2021  

Sa kënaqësi ta degjosh këtë frymë politike
Më vemendje po percjelli dhe bash askundi nuk po mund të...

29.03.2021  

Kronika e zezë në vendin tonë, mjerisht nuk po ndalët
Kronikat e zeza i percjelli dhe shumë nga to i bëjë KOPY...

28.03.2021  

Një akt sa human po aq kombëtar, si shembull duhët më e marr, kjo mes veti na integron
Dje, Tirana zyrtare për herë të dytë brenda...

28.03.2021  

Koha nuk po më premton miq e as mikesha më kohë ti falenderoj, shpresoj të më kuptojn
Më datën 27.02.2021 sapo dola në kafën e mengjesit,...

26.03.2021  

Pushoft i qet trupi juaj në tokën e Kosovës së trazuar ndër vite o Rasim Thaçi -CIMA
Lajm i rëndë ky dhe ende i pa besueshëm se ti Rasim, nuk...

26.03.2021  

Këtu tri postim-reagime, drejtperdrejt nga TV emisione të ndryshme
Tri postim-reagime këtu drejtperdrejt nga TV emisione të...

24.03.2021  

Viti 1981,vit para final i përpjekjeve për çlirimin e vendit
Këtu vetëm një pjese nga kumtesa 50 faqe me temë :...

23.03.2021  

Një provokim i rëndë iu bë zonjës Kolqaku nga z. Spahiu por kjo e fundit e tejkaloj
Sa trishtuese të thuhët para degjuesve të emisionit...

23.03.2021  

A ka gjë më mirë se kur dëgjojm dhe lexojm kaq urime dhe perkrahje Qeverisë Kurti 2
Nuk është kënaqësia pse urohët dhe merr kaq...

22.03.2021  

Seanca për ngritjën e institucioneve të vendit tashmë po fillon, kujdesë kush çfarë po bënë
Të gjithëata të cilët parcjellin rrjedhat dhe duan...

21.03.2021  

Ndryshimet qendrore në vend dhe ato brenda LDK-së, një sukses i madh për të ardhmën e Kosovës
Nuk kam të drejtë e as që lejoj vehtën të...

18.03.2021  

Para daljës më institucionet e shtetit tonë unë dy fjalë dua më i thënë
Të gjithë po flasin si po dojn, sa po dijn dhe si po ju thojn,...

18.03.2021  

Pas kaq kohe në vrap për ndryshim tani më doli pak kohë për pushim
Në perpjekje më kaq muaj e mundim ne arritëm një...

16.03.2021  

Heshtja e së keqës vret më keq se lufta e pergjakshme, ne nuk heshtim as të keqën e faktorit mik nderkombëtar
Lexova një të keqe në gazetën ,, Express” dhe...

15.03.2021  

Koha të cilën na mori ky 40 vjetor Jubilar i vitit 1981 mund të na kushtoj në aspejte tjera
Tash sa kohë ishim të zënë më betejën e...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]