Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Shkurt, 2021


23.02.2021  

Plagjiatura në politikë dhe debate të tilla është e pa denueshme por moralisht ka diqka që po vret
Është bëre irituese të thuhët, e kam...

23.02.2021  

Dinamika e rrjedhave këtu është e madhe dhe jo e njejt për të gjithë, ligji dhe zbatimi tij na bënë të barabart
Nga Prishtina dhe i pa kohë por jo të ndalëm si...

16.02.2021  

E si ti uroj fituesit tash i fundit nga kaq urime që iu bënë ? po, por edhe urimet më dallime janë
A vërtetë fitoj LVV dhe lista Vjosa ? ndoshta i fundit por...

15.02.2021  

Më u tha në një takim të sotshëm se ende po heshti, pse kjo heshtje edhe pas zgjedhjeve Xun ?
Jo, jo unë nuk po heshti por jam në hulumtim dhe në...

15.02.2021  

Mendoj se LDK hisja e Isës, pos vehtën ajo e djegu edhe Nisma për Kosovën
Po të dilte LDK pjesa e Isës, pak më e fortë besoj...

14.02.2021  

Edhe kjo është pjesë e kulturës politike e cila na mungoj kaq kohë
Lexova kandidatin e LDK-së më Nr 43 z. Faton Bislimi i cili...

14.02.2021  

Faqe e rezervuar për bartjen e para ditës zgjedhjeve
Shpresoj të mos e prishi heshtjën time në këtë...

14.02.2021  

Dola, votova, drekova, tani në Fshat pushova dhe punës serish ja fillova
Ka vite që kur po donim ti bojkotojm zgjedhjet por jo, faktori...

03.02.2021  

Mjerisht, akoma jemi largë vlerave të pluralizmit politik, e metë kjo e partive politike në vend se e kunderta
Po të mos ishe në parti nuk ta dinte kush pse po...

02.02.2021  

Kualicioni në marveshje familjare ra ! por kush që më ndal pa ardhur nuk ka
Tash sa ditë në marrveshje më komplet familje atje...

02.02.2021  

Tri afishime nga Facebook-u perkujton sot 02.02.2021 :
Afishimi -I- Tri paralajmërime në tri vite rresht për...

01.02.2021  

Tërë dita më kaloj më VIDEO pamje të Kosovës së pas luftës 1999
Për kaq orë sa u mbusha vrerë më pamje trishtuese...

31.01.2021  

Një VIDEO insert i shkëputur pa koment nga takimi Gjenevë 01.02.1992
Këtu një VIDEO inserrt i shkëputur nga takimi shumë...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]