Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (29):

Internes

Artikel-Archiv, Tetor, 2021


29.10.2021  

Zhgenjimet e reja politike po fillojn, jeta e poshter në politikë qenka kjo !!!
Kerecnimet e tilla Kryeministrit në mesazh privat apo Facebook,...

25.10.2021  

Bjeshka ishte prioritet, temat politike si gjithëherë shkojn e vijn apet
Plotë dy ditë, për mua aktuale ishte Bjeshka, dimri po...

22.10.2021  

Vonesa ime si prononcim pas këtyre zgjedhjeve ka disa arsy kryesisht ballotazhet
Vonesa ime si prononcim pas këtyre zgjedhjeve ka disa arsy e...

20.10.2021  

Dita vertetë shkurtuar por për ata që duan më punuar është mjaft e gjatë
Tani sapo u ktheva nga puna, ora po afron 24 por nuk po zbuloj e as...

17.10.2021  

Dita e parë pas kaq kohë heshtje sapo zhvillohej fushata
Tash e tutje lere se nuk ka heshtje zgjedhore për ma siq isha...

17.10.2021  

Akti jo vetëm moral por gati oblikativ do duhej të jetë votimi i qytetarit
Unë në Shkollën fillore ,,Ismail Qemali“në...

16.10.2021  

Një mesazh shumë i sinqert për Rakiqin dhe Rakiqat tjerë
Garan Rakiq dhe Rakiqat tjerë munden vetëm njërën...

13.10.2021  

Nese mundëm shkurt e më pak fjalë mbi situatën në Verei dhe pjesë tjera në vendi
Intervenimi anti rrjetit të krimit në vendin tonë sot,...

13.10.2021  

Policia e Kosovës dhe garantimi sajë për pranimin e pergjegjësisë
Policia e Kosovës dhe garantimi sajë për pranimin e...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]