Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (122):

Internes

Artikel-Archiv, Korrik, 2020


30.07.2020  

Denoncimi publik i krimit politik dhe atij nder qytetar i vetmi mekanizëm suksesi në vendin tonë
Në gjitha shtetet ku nuk funksionon ligji, ashtu si në të...

27.07.2020  

Tash dy vite pa Demaçin !!! po, edhe kështu jeta në perpjekje vazhdon
Mjerisht për ditë e më keq vendi ynë po mbetet pa...

27.07.2020  

Pas kaq kohe edhe një sqarim : Unë këtu nuk i krahasova si po i lexoj disa komentues por realitetin e tyre e tregova
Po, po, pas kaq kohe edhe një sqarim : Unë këtu nuk i...

22.07.2020  

Tash një vit dhe situata pak më ndryshe sot por ende më elemente të vjetra politike !!!
Unë nuk mund të shkruaj në këtë vit diqka...

21.07.2020  

Po mirëm më të kaluarën që ta kujtoj e mos harroj atë dhe njëkohësisht të tashmën më leht ta shijoj, hulimtimi është një kënaqësi tjeter e imja kjo
Ky dru bugu i vjeter mbi 150 vjet, i punuar nga Babqyshi im Ramë...

21.07.2020  

Kosova gjithësesi do të bëhët më mirë dhe do të sundoj ligji për të u bërë shtet ligjor por...
Po e thej heshtjën paksa në këtë pandemi dhe në...

19.07.2020  

Gjykata Speciale dhe heshtja ime kaq ditë !!! një lojë e bajatisur dhe pa sukses kjo e quajtur drejtësi
Unë, sapo erdhi ftesa e Specialës për Presidentin e...

17.07.2020  

Pushimet kësajë radhe më një vet sakrifikim, por ku më mirë se në vendin e shpirtit tim
Më një vet karantinim politik po edhe më pandemi, disi...

09.07.2020  

Mengjesi i hershëm sot 09.07.2020 TV Klan , Pjesë rrefimi nga z. Muhamet Imeraj ish epror ushtarak i APJ
U zgjova pak më herët se zakonisht, bëra...

07.07.2020  

Mali më malin bashkohën një ditë por njerëzit dhe qyteti i ndarë po shkojn duke ik
Kohë të pa kuptimta jan duke mormuru dhe pak kush...

06.07.2020  

Një falenderim-komentim i imi këtu, pakëz më vonesë por jo më harresë. I ndershmi të nderon dhe anasjelltas duhët të nderohët dhe falenderohët
Tani po lexoj ku në takime krijuesish përkujtohët edhe...

04.07.2020  

Dita e pavarësisë së Amerikës sot 04.07.2020 dhe bashkë më të një afishim tjetër si paralajmëtim 04.07.2012
Sot dita e më të perkushtuarve në vendin dhe per vendin...

01.07.2020  

Afishim nga dje kur ska kuptim të shkruajsh sot
Pasojat e mos dëgjimit politik për kaq vite tashmë po...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]