Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 30. shtator 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, qershor, 2020


30.06.2020  

,, Sistemi rregullativ i paqës në Ballkan po fillon”!!! BE apo SHBA këtë në heshtje po ndihmon ?
Lexo ,, shkendi të para paqje në Ballkan" dhe ta pyesim...

29.06.2020  

Musli Saiti facebook 29.06.2020 Pas emisionit 27.06.2020
Pas emisionit foto kujtim me Xun Çetta Koment: Martha...

25.06.2020  

Unë po heshti mbi publikimin e aktakuzave ngase kam aq shumë për të thënë , jo vetëm mendim por shumë mendime ndryshe dhe jam i sigurt se në rezonime
Që dje kur plasi bombula e gaznave politike për kaq vite...

23.06.2020  

Duke percjellur seancën e kuvendit të Kosovës, ora po afron 24 dhe mbeta pa e përgëzuar tashmë Kryetarën e sapo zgjedhur të Kuvendit Kan. Luzern zonjë
Këtu në Zvicër nuk ka nevojë të shkruhet aq...

21.06.2020  

Ta lëm për një moment foktorin kombëtar e ti kthehemi atj nderkombëtar, është një javë e jashtëzakonshme kjo
Java e cila po fillon mud të jetë një javë e...

21.06.2020  

Kur do ta vrasim heshtjën viktëmë për ball kaq zhurme politike dhe disa ,,luftetarëve*
Unë, pas kaq lojërave, keqperdorimeve dhe pervetsimeve nga...

20.06.2020  

Edhe një provim politik i LDK-së sot 20.06.2020, kalon apo jo ? ta presim rezultatin
Sa e sa procese duhet ti kalojm që demokracia e mirëfillt...

19.06.2020  

Vetëm për gazetar, analist e hulumtues të rrjedhave si dhe për politikanët e karrjerës në Kosovë
Njerëzit po harrojn e pastaj po befasohën ! Vdekja e Hilmi...

18.06.2020  

Politikan vendor e nderkombëtar në variantat e tyre krejt të ndryshëm po i dëgjojm po pupulli çfarë bënë ?
Edhe ne ishim në errësirë, lagjën tonë e...

17.06.2020  

Ky shkrim këtu, është një pershkrim i praktikave të gjitha pushteteve të cilat tradicionalisht percjellin humbjët dhe ardhjët e tyre zingjir
Po ta lexojm më vemendje, pa iante e gjelozi, të gjithë ,...

17.06.2020  

Një koment urimi i dyfisht për një rikujtim si sqarim
Ashtu siq e kam uruar në qeverinë Kurti po sot e uroj në...

16.06.2020  

Idiot e as fajtor sikur nuk po dihët më kush janë ? Dihën more dihën
Më falni por Deda është fajtor i cili mi hapi syt në...

15.06.2020  

Këtu gjashtë (6) perkujtime nga FB Afishime sot 15.06.2020 mbi zgjedhjet 2017 : në info-cetta
Afishimi -I- Pergjigja ime inkluzive politikës në...

15.06.2020  

Një prezantim se si shkohët në politikë tek ne po si në skijim !!!
Një mesazh privat Fadil Aliut që të ja perkujtoj se tek...

12.06.2020  

Shqiptarët në Kosovë marrin ndihma nga Serbia, pse jo kur për ta nuk po mendon qeveria
Derisa ne po bëjm politika të ashpëra pa qarë...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]