Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, dhjetor, 2020


07.12.2020  

Inatet e shkarkuara nga mos puna mbi punën, po rrezikon të mbetet e keqja jonë
Bash çdo gjë, të mirën dhe të keqën,...

07.12.2020  

Xun Çetta nga shperndarja e 27.10.2020 serish sot më shtesën ndryshe 07.12.2020
Shperndarja e parë më shtsë : Situatë sa...

07.12.2020  

Sot në mungesë kohe bëra vetëm shtatë (7) shperndarje, 4 në YuuTube dhe tjerat nga Facebook -u këtu për Arkiv
Shperndarja 1-në YuuTube sot 06.12.2020 Nga shumë raste...

05.12.2020  

Gjykata Speciale pas dy vitësh do duhej të kthehet dhe të funksionoj në Kosovë
Kosova aktuale, vertetë nuk ka infrastrukturë juridike...

01.12.2020  

Aktualiteti politik vertetë më tema të ngarkuara por Bora e bardhë sot më ka gëzuar
Kjo është Bora e parë sivjet e cila erdhi më të...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]