Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, dhjetor, 2020


17.12.2020  

Dihen prononcimet dhe pa anësia ime ndaj krizës në LDK më rastin e zonjës V. Osmani ( Kjo është e funditt )
Kush lexon, hulumton dhe kupton diqka në politikë, jo për...

16.12.2020  

Kosova dhe politika e sajë ekonomiko-sociale as Suedi, as Rusi, aq më pak Amerikë, Zvicër jo se jo
( Lexo e mos u manipulo nese duam ndryshim nga politika e ndjekjeve...

14.12.2020  

Ishte një ditë gëzimi ndryshe nga zakonisht
Pas sa muaj stresi Shoqja pas kontrollit një ditor, rezonanca doli...

14.12.2020  

VIDEO Familjare nga pushimet sapo hynim në Kosovë, Vermicë 11 korrik 2011
Kishte kënaqësi të shkojsh për pushime në...

13.12.2020  

Arkivi flet më mirë se unë i cili do duhet vetëm ta plotësoj
Kur duhej pergaditur për luftën, sa herë erdha ilegalisht...

13.12.2020  

Intervistimi më z.Buqeza nentor 1991
Të hulumtosh e në veqanti të shkruajsh dhe publikosh...

13.12.2020  

Intervistë më njërin nga ish funksionarët e ndershëm të Komunizmit në Shqipëri z. Veiz Xhibero realizuar në vitin 1992
Veizi ishte njëri nder ish funksionarët e politikave të...

12.12.2020  

Një VIDEO e vequar nga shumë tjera për ta parë realitetin e hidhur dhe të mësojm nga kjo
Të nderuar/a lexues/e dhe degjues/e të gjitha publikimeve...

11.12.2020  

Dy shperndarje në Facebook gjatë pauzës sa po punoja në ARKIV
Shperndarja -I- Një koment falenderimi shperndarjës...

09.12.2020  

Euuu lajm i zi i cili ma ndau kujtimin në dysh. I pa vdekshëm do mbetësh o Dr. Ramadan Xhema
Pas lajmit kaq të zi por jo i pa pritur për mua, tash sa...

09.12.2020  

Amelika-Amelika nuk është Amerika, Amerika nga ne don pak fjalë e shumë punë
Nuk dua të dëgjoj zëra falso Amelika-Amelika ngase...

08.12.2020  

Ndoshta po gaboj por deri ta shoh një realitet ndryshe, unë do të vazhdoj
Nese do të arrij ta faktoj fatin tim si pjesë qelize e...

08.12.2020  

Shqiptarët, pa dallim rrethanave, duhet ti dijn dy realitete të hidhura :
1- Serbia, në politikat e jashtme e as brenda nesh në...

08.12.2020  

Një koment postimit të arsyeshëm e më vend të mikut Ramadan Gashi
Xun Çetta : Shumë konstatim i analizuar mirë dhe reagim...

08.12.2020  

Familja pastaj Qeveria, jo, jo mendoj se Qeveria pastaj më leht funksonon familja
Jeta ka qenë dhe vazhdon më telashe nga vetë dinamika e...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]