Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, dhjetor, 2020


24.12.2020  

Për çfarë shkruajm e thëmi në publike, pa dallim situatave, shkrimin nuk do duhet ta bllokojm, këtë rregull ta mësojm
Sot facebooku po ma pekujton, kur dy miq të mi, Salih Kabashin e...

23.12.2020  

Sulmi fizik kundër Valon Sylës nuk ishte demokratik por ishte një dhunë kunder dhunës, siq thot z. Musli Saiti
Nuk ishte akt i jetës tonë në Mergim ky, por ishte...

23.12.2020  

Nga arkivi im, serish rreth armatimit dhe pergaditjës për luftën e cila po impononte
Dje postova mbi po këtë temë, sot Facebook- u po ma...

23.12.2020  

Tridhjetë (30) vite më parë për luftë, dhe prap, nuk pretendoj se ishim të parët, po tjerët çfarë na bënë
Pjesë nga procesverbali i takimit në fshatin Trubuhovc....

22.12.2020  

Pas rënies së Qeverisë do duhej të vjen koha e pergjegjësisë
Unë kam mendimin tim se si të veprojm por kam edhe mesazhin...

22.12.2020  

Dy afishime për arkiv këtu në info-cetta, sot 21.12.2020
Afishimi -I- Profesor Qosja në politikë edhe mund të...

21.12.2020  

Qeveria Hoti ra po qeveri tjetër a ka ?
Neser do ta kam mendimin tim sado që disa do të thoshin pa...

21.12.2020  

Një kërkim falje publike si kjo, vlen edhe për shumë publikime të cilat mund të mos i kem par e as lexuar
Në hulumtim kerkimet e ditës sotme, ndryshe nga di vetëm...

21.12.2020  

Duke shfletuar i gjënë gjera të cilat nuk i ke parë as lexuar, Vetëm Arkivi është vlera në digjital.
Ja këtu, për herë të parë po shoh para...

20.12.2020  

Zhvarrimet ne Varrezat e Pejës 1999-sapo u kthyem në tokën e djegur nga barbaria Serbe
Ishin momente të vështira gati aq sa ishin ditëtë...

19.12.2020  

Deshmori i Kombit Sylë Çetta, ishte i pjekur, i urtë dhe psikologjikisht, vite më parë i pergaditur për luftë
Siq shihët edhe në këtë VIDEO inserrt, vite më...

19.12.2020  

Realitetin sado i hidhur duhët thënë që më leht ta kalon
Diqka nga realiteti nuk po kuptoj, kur jam në Zvicër për...

19.12.2020  

Pjesa e-I-nga-5-,Kuvendi i LDK-së në Olten CH. Fjala e Fehmi Aganit dhe tjerët
Asgjë nuk është kjo edhe pse VIDEO sa do të...

18.12.2020  

Po, pushteti paska ditur veprimtaritë tona G. B nga Zvicra me ne, në KS me UDB e sa e sa tjerë si ky
Kur thëm se gjatë rrugës tonë edhe tjerët...

17.12.2020  

Kam frikë se mund të na kushtoj edhe një mos koordinim profesional i krerëve të shtetit në rastin AKI
Nuk flas e as pretendoj se jam jurist e as profesionist i komunikimeve...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]