Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (138):

Internes

Artikel-Archiv, Maj, 2019


31.05.2019  

Edhe ,,Revista Drini“ më lajme senzacionale !!!
Pasi e lexova pyeta redaksinë e tyre pse ? ata më u...

30.05.2019  

Lajm senzacional Uaaa, u refuzu oferta e cila më u ofru, jo nga unë, por nga kushti që kam kërku
Ka tash sa kohë që kur po jetohet më lajme senzacionale...

30.05.2019  

Diplomacia Serbe, na hjeku bishtin shekullor dhuratë e tyre dhe tani na qiti në mal por…
Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabiq në një konference...

30.05.2019  

Shpërthejn politikanët, populli i falenderon, zotit tu ja lën që sipas meritave ti dekoron.
Politikan tonë, shumë shpejt do ti dëgjojm, e ca...

29.05.2019  

Dita e sotme ndryshe nga hera tjera, ngadal tashmë po më kalon, jeta edhe si pensionist vazhdon
Sot, realitetin e kësajë dite, mund ta fshehu por nuk do isha...

29.05.2019  

Një ditëlindje e imja sot, krejt ndryshe nga që kur kam ardhur në këtë botë
Shumë kush, aq sa feston ditëlindjët e tij, po aq i...

28.05.2019  

Mos të themi ,,Bac u kry“ jo, sot në mengjes u godit vetëm njëra anë e krimit të organizuar
Do të thosha dhe të apeloj që të mos themi para kohe...

27.05.2019  

Koha nuk po premton por pjesë nga aktivitetët në Mergatësn Shqiptare duhet më i thënë
Tash sa ditë pati aktivitete të ngjeshura në...

25.05.2019  

Vendi nga skandali në skandal po thellohet në krizat e reja, shumë shkurt, çka tani ?
Nga ky moment,ne jami në gjendje mergjente si shtet ku duhët...

24.05.2019  

Ne jemi viktimë e avokatve të cilët nuk lan krim pa mbrojtur për parat e tyre te pista
Dëgjojeni emisionin tjetër këtu të para dy...

24.05.2019  

Gazetarja hulumtuese e cila dëshmoj dhe la nen hije Avokat, gjyqtar e prokurur
Avokat si ky Vetoni në këtë emision përball...

23.05.2019  

Ka tash e 20 vite që kur po vuaj çfarë dëgjoj mbi krimet dhe mashtimet në Kosovë STOP
Unë, tash e 20 vite që kur po vuaj çfarë...

22.05.2019  

Referendumi edhe një pykë e keqe në plasën ku futët pyke politike
Sot po percilja ca nga emisionet televizive si, tryeza dhe pervjetor nga...

22.05.2019  

Prap më Bardhylin dhe sqarimet e tij shkencore por diqka ndoshta po e teprojm
Po, Bardhyl i nderuar, sqarime shkencore këto por të...

20.05.2019  

Pjesa e parë e seancës sapo perfundoj, mjerisht terr dhe deshtim i radhës
Nga një seancë e ndritshme në terrin e dhomës...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]