Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (27):

Internes

Artikel-Archiv, Tetor, 2019


31.10.2019  

Sa kënaqësi kur pa dallim ndrrimit të pushteteve ti mbetësh në luftë për shtetin
Jan pesë (5) afishime këtu nga facebook-u na perkujton që...

30.10.2019  

Ja se si komentohën tjerët në besim për mirëkuptim e relaksim
Rifat Muriqi facebook 29.10.2019 ora21 Std. Kur Fryjnë...

29.10.2019  

Ishte i rënd prononcimi im 2013 mbi zgjedhjët lokale në Istog por e pa falshme heshtja
Tash pas gjashtë (6) vitëssh facebook-u po ma perkujton...

28.10.2019  

Lajme për ditë e më të mira mbi bisedimet LVV-LDK për pajtim te plotë bashkeqeverisës
Nuk ka si të mos ndihëmi mirë e të relaksuar kur...

27.10.2019  

Në vend të perkujfimeve nga facebook, publikime që nuk paska, tani lexo lajm nga ,,Telegraf“
Sot 27.10.2019 Facebook-u me lajmeron se sot nuk ka perkujtime te...

26.10.2019  

Athua deshti zoti e po parandalojmë të keqën më këto ndryshime e mos biem pre e provokimeve në vend se të punojm ?
Athua deshti zoti e po parandalojmë të keqën më...

26.10.2019  

Athua deshti zoti e po parandalojmë të keqën më këto ndryshime e mos biem pre e provokimeve në vend se të punojm ?
Athua deshti zoti e po parandalojmë të keqën më...

26.10.2019  

Kosovën e presin ditë të vështira neser sapo të dal qeveria e re dhe konkretisht :
Vendi ynë, aktualisht ka shumë nevojë për një...

25.10.2019  

Sot një postim i një mikut ma kujtoj mikun tjetër, pra z, Ndue Sinishtaj të cilin e vizitova para pak ditësh

25.10.2019  

Vendi po thellohët në kriza të pa pritura dhe krejt më qellim, pse po ndodh kjo o njerëz
Nga krenaria më këto zgjedhje siq filloj e pranohën ato,...

24.10.2019  

Ja karakteri im origjinal në politikë, gjithëherë ne interes madhor për vendin, pa inate e gjelozi
Ne kërkim të vetëvehtës dhe karakterit tim politik,...

23.10.2019  

Në po ato përvoja të hidhura politike dhe karaktere njerëzish 2012, më pak dallim jam sot 2019.
Ndryshimet si fazë e parë u arritën, jam shumë i...

23.10.2019  

Si gjithëherë i vonuar por jo harruar ti falenderoj tjerët nga ata te cilet me kuptuan dhe uruan për zgjedhjët 2019
Unë, si i pa kohë që isha, tek tani po kontrolloj e shoh...

22.10.2019  

Një koment falenderimi shtesë postimit ku i falenderova ata - ato të cilët - cilat më votuan
Pra edhe një koment falenderim i imi pas kaq ditësh votimi...

21.10.2019  

Në përkujtim të veprimtarit tani të ndjer z. Mikel Kuzhnini LAVDI jetës dhe veprës tij
Facebook-u na përkujton por as ne mos ta harrojm Mikelin e...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]