Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (25):

Internes

Artikel-Archiv, Qershor, 2018


30.06.2018  

Po fillojn, po fillojn të dalin vet, më vonesë por akoma do dalin e i dëgjojm
Milaim Zeka kurr nuk ka qenë i pa frytshëm por mjerisht kurr...

30.06.2018  

Dje 29.06.2018 dorekt nga Emisioni Radio Fontana e Istogut (në këtë rast VIDEO)
Ka kohë që kur e pres një permirsim të kualitetit...

29.06.2018  

Tri reagim komentesh ndër shumë tjera Ambasadorit të nderuar z.Ruairí O'Connell
Tërë ditën, ishte temë mes shumë temash tjera...

28.06.2018  

Koment i vonuar mbi zonjën Micheline Calmy-Rey por gjithëherë aktual e i qendrus
Më shumë lexo tëk profili i Gjin Rexhep Shatri facebook...

28.06.2018  

Duke mësuar e aplikuar gjuhë të huaja, të bëjm edhe në plasimin e gjuhës shqipe
Krahas mësimit dhe perdorimit të gjuhëve të huaja,...

28.06.2018  

Dorën në zemër, shpirti i njeriut paska nevojë për lajme të mira
Isha bukur i lodhur e pa dispunim si pasojë e shumë lajmeve...

27.06.2018  

Kanë thënë dhe rregullisht po del se Xuni nuk do vdes pa i perjetuar të gjitha
Edhe një perjetim sot, tepër befasi për mua dhe pa...

26.06.2018  

,,Lobi Euro-Atlantik Shqiptar“ letër miqësore si paralajmërim zonjës Mogherini
,,Lobi Euro-Atlantik Shqiptar“ në mungesë të...

26.06.2018  

Një koment respekti për Shemsi Reçicën dhe ngacmim të sa e sa të quajturve patri
PS. Nuk jam ai i cili ndeza qiririn e vitit 1981 por në...

26.06.2018  

Kutitë po pergaditën por jo, ende nuk ka zgjedhje të cilat sjellin ndryshim
Ju lutëm gjithëatyre të cilët lexojn, shtrydhin...

26.06.2018  

Ja pse gjithëherë na u përmbysën organizimet dhe iniciativat e mira e në kohë
Kur fton të gjithë për takim dhe debatim organizimi...

25.06.2018  

Të pa akuzarit dhe jo të pasuruarit nga politika po, pse jo edhe Pacolli ?
Behgjet Pacolli, dorën në zemër nuk ka nevojë...

25.06.2018  

Kurr mos hesht kur ke çfarë thuan më vlerë e nevojë për vendin, pa dallim
Kurr mos të heshtim kur kemi çfarë themi më...

24.06.2018  

Shkoj jeta duke pritur e percjellur para kronit që tjerët të pijn ujë
Kur e shfletoj ditarin pas dekadave që kaluam më gjitha ato...

24.06.2018  

Më shkas të situatave politike të cilat po na perseritën e bëhën rutinë.
Repeizë sot 24.06.2018 si paralajmërim më shpresë...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]