Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 30. shtator 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, prill, 2018


27.04.2018  

Bota është një, lokacionet e bëjnë të ndryshme atë
Dje po shikoja këto të mbjella në komunen e Emmenit...

25.04.2018  

Edhe një koment postimit të mikut tim Ismail Syla
Urime ditëlindja e z. Thaçi- President shteti, urime juve...

23.04.2018  

Kohë kjo e cila po çmend njerëzit më aferat më të ndryshme politike
Tashmë jemi në kulmin e një kohe të pa shembullt...

23.04.2018  

Facebook në profilin tim tash e 17 orë vetem atakime dhe kështu po vazhdon
Mbrëmë pak para mesnate u detyrova dhe më sukses...

22.04.2018  

Informim më një kërkim falje për ju miq e mikesha në facebook
Për më shumë se tri (3) orë isha në gjendje...

22.04.2018  

Artikulli pa autor përgjegjësia e redaksisë për tendencat e sajë
Duke pershkruar më tendencë portretin e z. Adem Demaçi,...

21.04.2018  

Dy verejtje perkujton facebook-u, thëm verejtje ngase ndjeva si fillim evolim
Jo, unë nuk evuloj me kthim ekstrem vetvehtës që ta...

21.04.2018  

Një pyetsor 10 minita kohë qoftë edhe per mes telefonit paguhet 20 sFr por !
Bota është shëndrruar në një minier kush ku...

20.04.2018  

Integrohuni mes veti nese doni të dëshmoni integrimin tuaj në BE
Ne si komb, në vazhdimësi kemi dështuar në projektet...

19.04.2018  

Nuk kam si mos komentoj aty ku e gjëjë vehtën të plotë dhe ndihëm mirë
Skender Tolaj facebook 19.04.2018 ora 5, mengjes para se të shkon...

19.04.2018  

Prap lexoj e dëgjoj për ikje masive nga vendi, pse po ndodh kjo !!!
Politikanë pergjegjës për ikjen e qytetarëve nga...

18.04.2018  

Ah burrat e sodit, ani në politikë ku jan martuar më diplomacinë !!!

17.04.2018  

Seanca parlamentare më rend dite: Sigurimet shendtësore në KS
E dëgjoj drejtperdrejt seancën, shoh ide, alternativa dhe...

17.04.2018  

Vendi ynë ka nevojë për mirënjohje të njëritjetrit e jo njëri mbi tjetrin
Ismail Syla : Mes dy burrave të mëdhenj të...

17.04.2018  

Kur dështon formacioni politik radha vjen tek formacioni ushtarak por !!!
Përvojat dhe dinamika politike e shpejt e që nuk po dihet sakt...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]