Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 30. shtator 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, mars, 2018


31.03.2018  

Urime dita e Pashkëve
Lexova shumë mesazhe urimesh në publike dhe mora ndonjë...

31.03.2018  

Një përgjigje publike mikut, bukur të afërt z. Maloku i cili shprsoj të më kupto
Naim Mik i nderuar, pse jo edhe i respektuar si viktimë e...

30.03.2018  

Berat Luzha pershkrues i mrekullueshëm i Leskovikut
Facebook 28.03.2018 ora 18 e 19 Priština, Kosovo Leskoviku,...

30.03.2018  

Pluralizmin dhe mozaikun i dua, shumë i dua, kudo që shkoj ato i piketoj
Sot patëm fli për drekë, siq dihet mozaikun dhe...

30.03.2018  

Kjo është kur vetëm në këtë mënyrë facebook-u na perkujton ne, shokë e veprimtar
Krejt çfarë po ndodh më neve është në...

30.03.2018  

Dilema të mëdha në kokën time si asnjëherë më parë
Vështirë ta di sakt pse e kam këtë fat kaq të...

28.03.2018  

Vetëm ndryshimet praktike në politikë janë primarre të cilat imponojn
E dhimbëshme por pjesë e jetës politike kjo. Po,...

28.03.2018  

Nese po e heshti dhimbjën, ajo nuk po ma sheron plagën perkundrazi lendon !
Miku im Bekim Lumi, që nga keqësimi i shendetit tij më ka...

27.03.2018  

Nga mesazhi im publik mora një mesazh në privat :
Betim Qeta facebok 27.03.2018 -Urime ditlindja Faruk Qeta, i bofsh 100...

27.03.2018  

Më specialën foli peshku i madh dhe konkretisht tha :
Këto ditë, peshku i madh krejtësiasht i lirë e...

26.03.2018  

Ky vikend, tani po kuptoj akoma më shumë se kaq, paska qenë vikend vizitash
Blerim Imeraj facebook 26.03.2018 ora 21 e 30 Wien-...

26.03.2018  

Dy ditë vikendi ngarkesa dhe pa kohë të shkruaj e as percjelli lajme dite
Të shtunën në dy takime, derisa të diellën...

23.03.2018  

Harta e rrumbullakt është më e sigurt mos me kap por luhet më të si më top
Jo nuk e japim pa interes, po duam ta bëjm një hartë...

22.03.2018  

Historitë e perserituara të cilat nuk po na lëjn kohë ti zbardhim ato
Xuni facebook 22 März 2012 ora 23 e 28 Një histori e cila...

22.03.2018  

Bota bimore e drunjëve e ngjajshme më atë të njerëzve
Drunjët në Mal i rrëzon sopata e njeriut dhe erërat...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]