Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, dhjetor, 2018


21.12.2018  

Nuk është i rëndë e as i merzitshëm Prof. Qosja sa është principjel
Përfundimisht të gjithë po dalim më teke e principe...

20.12.2018  

Blok postimest sa kam munguar në info-cetta dhjetor 2018
Këtu do bartën të gjitha postimet qe kanë munguar...

20.12.2018  

Ndjenja e cila të pushton disi duhët më e thënë, kështu atë e menaxhon
I qofsha fal Zvicrës por bir i juaji Kosovë jamë. Pa ty...

08.12.2018  

Tek ne, mjerisht ka shumë politikan të humbur ne paracivilizim
Vendi ynë nuk është vend i humbur kështu si...

08.12.2018  

Tërë dita në aktivitete e takime më interes të incizimit të gjendjës si po funksionon këtu
Shumë nga gjeneratat tona po zhgenjehën dhe thojn : Të...

04.12.2018  

Nese qendrojn krejt këto çfarë lexohet këtu shtrohet pyetja :Po ,,Bota sot” kënd ka aksioner ?
Si filloj në start ,,Bota Sot” dhe me cilët partner...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]