Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (26):

Internes

Artikel-Archiv, Dhjetor, 2018


31.12.2018  

Kudo që jeni, punoni e jetoni, GËZUAR 2019
Viti i Ri është festë për gjithë ne në...

30.12.2018  

Edhe plaqkitësit në ndonjë bashkëpunim me mafi brenda institucioneve perdorin logjikë
Sot, para pak orësh logjika i ka quar kriminel tjer në krim...

30.12.2018  

Dëshmoj si hero dhe u prit si i tillë, por, u pengua të dëshmoj në Kosovë
Është e pa përshkrueshme sa të errta na dalin...

30.12.2018  

Urimi im për ditën e Veteranit, emer i madh ky sa që duhet pyetur vehtë kush jam
Parase veteranët, i uroj të rënët edhe pse e...

29.12.2018  

Syri i popullit para gjyqit të po këtij populli !!!
Po heshti për shumë arsy e më së paku nga frika...

29.12.2018  

Nuk ik në atë botë të perjetëisë Izeti pa na lënë misazh të çartë si bëhët shteti
Izeti i madh në sherbim të vendit na shkoj ! por la vepra...

29.12.2018  

Sot më nderime nga i gjithë vendi i thuhët lamtumira e fundit Heroit Izet Demaj
Sot është ditë e vështirë, tepër e...

28.12.2018  

,,Rilindasit e ri sot dhe antikombëtarët e vjetër“ Kjo është arsyeja pse jemi këtu
Nese gjithë këta pretendent për ta zënë vendin...

27.12.2018  

Lajm trishtues i cili më la pa text të shkruaj si e meriton kjo tragjedi në Istog
Lajm trishtues ky në lajmet e sotma që sapo e mora nga Komuna...

27.12.2018  

Po, po na ikun njërëzit pa pritur e pastaj …
Mbrëmë në RTK mora lajmin për vdekjën e tani...

27.12.2018  

Edhe një bartje të një kumtese e cila ka mjaft vlera për këtu në inf-cetta
Po e barti këtu kumtesën, apo fjalën e z. Ahmet Qiriqi, e...

26.12.2018  

Zgjedhjët e parakohshme dhe sinqeriteti në politikë rreth tyre po kushtojn
Vendi është në procese të rënda, tepër...

24.12.2018  

Urime Krishtlindja gjithë Shqiptarëve të besimit Katolik
Në mbrëmjën e kësaj date të 24 dhjetorit si...

23.12.2018  

A ka njeri i cili e afron dhe e ndihmon te ndershmin në Kosovë ?
Më binden, miq e dashamirë, të ndershëm e...

22.12.2018  

Idriz Mehmeti ma kaloj më guximin e tij publik !!! Pse heshta unë ?
Vizita ime në Kosovë për kaq ditë sa isha atje ka...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]