Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (21):

Internes

Artikel-Archiv, Janar, 2018


31.01.2018  

Lajm i rëndë e i dhimbëshëm si shumë tjera si ky të cilët nuk harrohën leht
Lajmi më i rëndë e i dhimbëshëm për mua...

31.01.2018  

Jo, nuk shkruaj, jam ne pushim qetësimi, kam shkrua dikur aktuale për sot
Xun Çetta facebook 31 Janar 2012 Komentim i fotos...

30.01.2018  

Prap pagat e pushtetarëve si lajm dite përse !!!
A është bërë ngritja e pagave kaq të perfoluara...

30.01.2018  

I merzitshëm po bëhëm por edhe ky përkujtim në fb ndërlidhet më atë më parë
Xun Çetta facebook 31 Jabar 2012 Përkujtoj si fillim pa...

30.01.2018  

Jo se kam struktura as prapaskenë të nëndhesë politike por jam në rrugë të zotit
Nese më përkushtim, jetësisht i qasëm problemeve...

29.01.2018  

Një paralajmërim i ri dhe i sinqert si amandament durimi politikanëve tonë aktua
Kur ju politikanë, pa dallim rrethanave apo faktorëve politik...

29.01.2018  

Lexo përkujtim facebook dhe mos hezito ta krahasosh situatën LVV- sotë nga 2015
Unë, arsyeshëm jam lodhur dhe tashmë kam humbur vullnetin...

29.01.2018  

A kam çfarë shtoj tani pas dy vite publikimi të këtij shkrimi ? Jo
Pos politikanve, tani as populli nuk po kupton ngase sejcili ka...

27.01.2018  

Dje dhe sot, ditë të ngarkuara për ti pasqyruar aktivitetet këtu në Zvicër
Po filloj më 550 vjetorin e shkuarjës në amshim të...

25.01.2018  

Po dua të thëm diqka por nuk po guxoj ! Jo more po e thëm se më zi nuk bëhët
Nese nuk je paksa më doza politike Serbe, nuk mund të jesh...

25.01.2018  

E ndaj një koment mikut në profil por pak më ndryshe…

24.01.2018  

VIZITA E PARË E RUGOVËS NË TIRANË
Dje më 23.01.2018, në ora 20 e 23, mës shumë letrave...

23.01.2018  

I vonuar apo i pa stimular më vullnet e guxim për ta uruar Albinin ?
Albin Kurti pas fitorës së quditshme, për mes sistemit...

22.01.2018  

Të mos akuzojm më inate e njëanshëm ngase mbesim kunder njeritjetrit
A ka krahasim mes kindapimit po e quaj unë të dhunshëm...

22.01.2018  

Unë nuk shkruaj leht për emrat. Këtë e bëjë në permbledhje , por edhe komentoj
Kurr në histori, nuk patem dhe nuk kemi as sot lidership e as lider...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]