Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

Kush ku është..?

Gäste (20):

Internes

Artikel-Archiv, Shtator, 2017


29.09.2017  

As ta komentoj e as ta injoroj krejtësisht incidentin Zeka-Krasniçi (Video)
Perj momentit kur ndodhi ky brutalitet i cili na kompromenton si...

28.09.2017  

Lexova dhe perjetova helmin e medias dhe disa miqëve për Demarkacionin
Këto përvoja të hidhura dhe lojërat e mjera në...

27.09.2017  

E gjithë mesdita sot, më kaloj në kujtime dhe permallime
Ta mendojsh e kujtojsh të kaluarën,do të thot të mos...

26.09.2017  

Dita e Mollës pa Molla sot, lajm i rënd, por na ngushlloj politika aktive sot
Nëse reagoj më kritika kur unë vlerësoj se...

26.09.2017  

Unë, pas mesnate e lash punën e permbledhjeve por jo të harroj
Muaj të tërë më ka dal punë që, të...

24.09.2017  

Pse veqova dy kandidat pa dashur të jem kunder tjerëve në Komunën e Deçanit ?
Kandidati Mal Lokaj, është një veprimtar gjithëashtu...

24.09.2017  

Një implikim i vogël në fund fushate dhe në prag të momentit të votimit
Në fushata, e as anësime partish politike nuk jam perzier aq...

24.09.2017  

Të rënët e gjallë dhe të gjallët të cilët po vdesin
Ngjajshëm e kam thënë disa herë dhe kësajë...

24.09.2017  

Lajmet senzacionale sa për terhjek lexues do duhej kontrolluar e disciplinuar
Që dje, e kisha mendjën tëk vrasjet e shumta këto...

24.09.2017  

Më vonesë por po dalin realitetët e hidhura të krimit nga pozitat politike
Jo se po u mirrën pronat pronarëve, viktimë të...

17.09.2017  

Mendimi i mirë mbetet i mirë, pesha e fjalës peshon varësisht kush e thotë
Unë, më shumë jam i prirur te shoh e dëgjoj...

17.09.2017  

Kur nuk shkruaj jam në gjurmime, nder to, edhe më komente në facebook si PSh:
Shqip Gjakova facebook 17.09.2017 ka ndarë videon e Autochthonous...

16.09.2017  

Edhe kur nxjerrim ligje dalim qesharak dhe jo shtetformues
Më ka ardhur të pelcas kur mbrëmë dëgjova...

15.09.2017  

Edhe në diplomaci diçka po ndryshon

13.09.2017  

Kujdesë z. Kryeminister ! shtylla e pushtetit medial është pa ekuilibër
Jo për hirë të kryeministrit Haradinaj sa për...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]