Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (131):

Internes

Artikel-Archiv, Gusht, 2017


31.08.2017  

Urime dhe në gëzime për të gjithë qoftë festa e neserme
Gjithë qytetarëve të besimit islam,të cilët...

31.08.2017  

Besimi është i mirë kur besojm në një zot të perbashkët
I nderuar Cetta Gjakova, po te lajmërohëm edhe pse jeni...

29.08.2017  

Një prekje e mirë e pislliqëve çfarë bëjn disa spiuj dhe shërbimet e tyre
Jo gjithë spijujt janë një soj dhe të njëjtit...

28.08.2017  

Akt i shemtuar fizik ky i cili demantoj bindjet e mia edhe ashtu të dhunshme
Ka muaj të tërë që kur kam ngritur duart e po pres...

28.08.2017  

N J O F T I M
Si njoftim e mora nga disa në mesazhet private, e lexova dhe...

27.08.2017  

NJ O F T I M
Ky qen e as pronari, nuk kanë humbur por po na gjurmojn ne :...

27.08.2017  

Më në fund, po fillon të gjëndet rruga e integrimeve gjhithë Shqiptare
Njohtim : Ismet Sopi facebook, sot 27.08.2017 : Ministri i...

27.08.2017  

Ta falenderojm facebookun i cili na perkujton më mirë se ne njëritjetrin
Dikur nuk e njoha me emer Kadri Rexhepin , ishte ndryshe nga njerezit e...

26.08.2017  

Përse s`mund të shkruaj për aktualitetin politik sot ashtu si dikur ?
S`mund të shkruaj për aktualitetin politik sot ngase duhet...

24.08.2017  

Drejtësia e tepruar dhe jo profesionale është padrejtësi e rëndë
Tash sa vite kam verejtur se, në emer të drejtës...

23.08.2017  

Lajmet trishtuese po shpeshtohën, impulset e zemrës po ngushtohën e rrallohën
Mbeta i shtangur kur lexova lajmin për vdekjën kaq të...

23.08.2017  

Perqo vlera tek tjetri kahdo që shkon nese mund të ja dalim disi
Po e ripublikoj një shkrim më vlera reale për...

23.08.2017  

Ditëlindja e gruas time sikur shpërthej dashuri të re edhe tani në pleqëri
Po gruaja ime, po ta kushtoj edhe ty pak në këtë fillim...

21.08.2017  

Vdekje e cila na preku, jo si ish kryeminister sa edhe si mjek i mirë
Sot, u perballëm më një vdekje e cila na preku, jo...

20.08.2017  

Foto e cila do ta marr Dedën në pyetje apo do ti demanton perfoljët ?
Foto e cila demanton perfoljët se gjoja Dedë Misë Martini...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]