Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (26):

Internes

Artikel-Archiv, Korrik, 2017


06.07.2017  

Në shfletim të arkivit mbi ndryshimet të cilat teksa filluan…
Kalojë jeta duke punuar, vepruar, shpresuar dhe premtuar ndryshimet...

04.07.2017  

Përvjetori i pavarësisë së SHBA-ve nuk mjafton vertëm me një urim
Sot ishte ditë feste, jo vetëm për Amerikanët, por...

03.07.2017  

Dy personalitete të cilat në mungesë kohe, gati i lash për të u hyr në hak
1: Përsonaliteti, Akad. Idriz Ajeti: Albanologu, gjurmuesi i...

02.07.2017  

Pas zgjedhjeve vlojn pa kënaqësi dhe të kënaqur, disa edhe në fluturim
Si gjithëherë edhe kësajë radhe rezultati i...

02.07.2017  

Kritika, i gjalli i vdekur dhe i vdekuri i gjall, janë faktor për jetë e mot
Serish, FB perkujton : Kritika, i gjalli i vdekur dhe i vdekuri i gjall,...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]