Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (20):

Internes

Artikel-Archiv, Shkurt, 2017


28.02.2017  

Dje,sot as neser, nuk ka pas, nuk ka dhe nuk do të ketë mafi Shqiptare në Zvicër
Tash sa vite, percjelli gjendjën reale të Mergimtarëve tonë në Zvicër...

28.02.2017  

Vdekje e papritur por e leht ashtu siq deshi dhe e kishte shpirtin i ndjeri
Krejt pa pritur, në pauzë, në byfenë e punës, mora lajmin për vdekjën e...

26.02.2017  

Më rastin e 81 vjetorit të lindjës së z. Adem Demaçi ( Kumtesa ime)
Më vonesë por pa perfunduar kjo ditëlindje, po e postoj Kumtesën time...

25.02.2017  

Protesta në Bern, numerikisht më modeste nga tjerat por më permbajtje
Sot, edhe pse më agjendë të ngarkuar, koha na premtoj të jemi pjesë e...

25.02.2017  

Më protesta e pa dhunë deri në lirimin e Gjeneralit Ramush Haradinaj
Më protesta paqësore kunder pushtuesit dje deri tek lufta dhe çlirimi i...

21.02.2017  

Demarkacioni i kufirit dhe liberalizimi i vizave, një kashë e lashë dimri
Dikur pas darke në natë dimri, si femijë, merreshim më kashë e lashë...

19.02.2017  

Në këtë mengjes të hershëm Ilirin e percjellëm, jo për Ushtar por për Spanjë
Në këtë mengjes të hershëm e më rreze dielli, Ilirin e percjellëm, jo...

19.02.2017  

Facebook mi perkujton publikimet të cilat konqedojn me aktivitetet e AAK-së sot
E falenderoj stafin e Facebook-ut i cili mi perkujton publikimet e më...

17.02.2017  

Sot ishte një ditë gëzimi, dilemat, si tutje ? le të i mbesin kohës, ajo vazhdon
Sot 17.02.2017, vërtetë nuk ishte atmosferë festive ashtu siq janë...

16.02.2017  

Ja si testohet elita e partive politike se sa janë pro e sa kunder ndryshimeve
Merre iniciativën nese je emer dhe njihësh personalisht më gjitha...

16.02.2017  

Unë po heshti ngase jam kah hjeku keq, shumë keq
Ata nga maja, krejt pipa, por në pushtet ! më bënë që tërë jetën të...

13.02.2017  

Jeta e paska kështu,më të mira e të këqia,me suksese e dështime,kujtimet mbesin
Më në fund jeta e paska kështu, më të mirat e të këqiat, me suksese e...

12.02.2017  

Isa Kasumaj facebook 12.02.2017 ora 21.30 Postoj si thënie te Karaxhiqit ...
Isa Kasumajfacebook 12.02.2017 ora 21.30 Postoj si thënie nga Vuk...

11.02.2017  

Po na ofrohet 11 Marsi i vitit 1981 i cili po kulmon si vit i bardhë për ne
Mjaftë është fol e shkruar por në fund një e vertetë po del. Viti 1981...

07.02.2017  

X. Çetta në LPK, me pas në LDK-PDK-AAK e VV dhe njëkohësisht kunder tyre
Më ata të cilët nuk lexojn e as kuptojn i kam problemet më të mëdha,...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]