Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e hënë , 08. gusht 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, 2016


14.09.2016  

Nga përvojat në Facebook, ta ndihmojm njëritjetrin , kryesisht të rinjët qe vinë
/media/images/Po kush je ti perdorues facebooku .png Unë për...

13.09.2016  

Rënija në luftë nuk është vdekje e natyrshme, ajo është rënije :
Rexhe Kelmendifb 13.09.2016, Pejë, Kosovo : Vdekja e madhe nuk mund...

13.09.2016  

Ndryshojn kohët apo njerëzit ? ( Tema sot në familje)
Ndryshojn kohët e jo njeriu, thuhej dikur. Jo more jo ! ndroshojn kohët...

11.09.2016  

Urime Kurban Bajrami, uroni e festoni bashkë. Nuk është diqka e re kjo për ne.
URIME Shembulli : Martin Berishaj fb 11.09.2016 Ljubljana, Central...

11.09.2016  

Ky vikend në bjeshkë, ku në qetësi shfletova,, Foto Album 1998-99“
Edhe kur duam vikend relaksimi, e kemi vështirë ta shijojm...

10.09.2016  

Ibish Neziri fb 10.09.2016 Aarau, Aargau • ( Marrveshja Kosovë-Serbi)
Po lexoj dhe po dëgjoj për marrëveshje të reja në Bruksel. Qenkan...

10.09.2016  

A i imponon politikat UDB në Kosovë ? (Letër publike nga Hajrush Behluli)
Hajrush Behluli facebook 10.09.2016 postoj në profilin tim dhe 13...

09.09.2016  

Shlyerja e mendimit që thua është njëfar lloj krimi
Mjerisht, kohët e fundit sa vjen e shtohët kjo pamje në Facebook....

08.09.2016  

Bajram Mjeku fb 08.09.2016 dhe komenti im nga memoaret shenim
B. Mjeku : Pse nuk e kam vizituar kurrë varrin e presidentit Rugova?...

08.09.2016  

Reklama në Facebook dhe përgjigja ime pa dashje në publike 08.09.2016
FB: Ne dëshirojmë që reklamat që shikon të jenë të dobishme dhe të...

07.09.2016  

Ndryshimi i qenjës kombëtare dhe loja e konvertimeve të besimit fetar
Nese diqka i përngjan kuptimit Komb, atëhere më së shumti i perngjan,...

07.09.2016  

Një vlerësim i imi real ashtu siq vet shkrimin e lexova dhe kuptova lakuriq
Vetëm kështu kujdestarohët dhe bëhët politika në interes dhe në...

06.09.2016  

DARDANËT e Kosovës dhe Dardani im, ku jeni ?
Për ku jeni nis ore burra ? Vendin ta çlirojm, a me merrni edhe mua se...

06.09.2016  

Krahasime të mira më foto për kohët që kaluan dhe këto që i vuajm sot
Fadil Qetaj fb 06.09.2016 ora 12-50 shtoi 2 fotografi të reja...

05.09.2016  

Bjeshka e djeshme dhe kjo e sotme –Dallimet-
Roshkodoli, bjeshka e bjeshkatarëve blegtorë dje dhe kjo e turizmit...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]