Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, 2016


28.09.2016  

Një krim i trefisht i cili tani shtron tri pyetje ( Komenti im më pak fjalë )
STUDENICA facebook për Sadri Ramqajn 29.05.2014 SADRI RAMQAJ...

27.09.2016  

Më mirë të shtrohen pyetjet në publike sesa në private, aq më keq per mes teleff
Pasi e postova dje këtë gjysmë foto të ndjerit, Avokat Bajram Kelmendi,...

26.09.2016  

Sot 26.09.2016 percjella djalin tim Dardanin për në Berlin ku do qendroj 5 ditë
Atje shkon më nxenës të klasës tij organizuar nga Shkolla e Mesme...

26.09.2016  

Politikat e organizimit dje nen pushtim, vullneti dhe mundësit qe po mungojn sot
Për herë e më mirë po e kuptaj faktin se, me paskan duruar vetëm derisa...

25.09.2016  

Bernard Kushner tha shumë realitete të embëla por edhe të hidhurat nuk i fshehu
Në intervistën e tij, krejt i pa anshëm, Kushner tha shumë realitete...

23.09.2016  

Edhe një koment plotësues në foto dhe tekst, arsimtari besoj nuk ma merr per keq
Rexhe Kelmendi facebook 22.09.2016 ora 8.16 : Jam me i madh kur...

23.09.2016  

Hotele e objekte tjera si klube e kisha ku u mbajten aktivitete Mergimtarësh
Këto objekte mund të renovohen, por kujtimet mbesin perherë Kujtone si...

21.09.2016  

,,RTK“ Lajmi i radhës mbi vrasjët dhe hetuesia në kërkim të vrasësit
I dëgjuam lajmët nga më të ndryshmët, u shpallën çlirimtar të vendit...

20.09.2016  

Po jetojm ditë dhe kohë të vështira, shendeti mbi të gjitha, ta ruajm atë
Sejdi Sopi facebook 20.09.2016 dhe koment përgjigja ime e cilas vlen...

19.09.2016  

Ka decenje të tëra që kur dua të thëm troq e shkoqur, por nuk po më kupton njeri
Po, jeta po me shkon duke u ndrruar personazhët publike në politikë si...

18.09.2016  

Kryesia e Lëvizjës në nivel të Kosovës dhe kuvendi i sajë sot
Shoqatë, parti a lëvizje, nuk po i japi aq rëndësi kur nga pervojat e...

18.09.2016  

Po, e di, nuk lexohet më, jeni lodhur apo gjithëqka u është e njohur
Atëhere reago. Ndoshta e doni shkurt e shkurt ? Kisha politike...

18.09.2016  

Kisha e mbrojtur tash sa kohë për ta ndezur situatën kur duan të tjerët
Erdhi koha dhe momenti kur ky problem i izoluar tash sa kohë pas lufte,...

15.09.2016  

Subjekti i Ri prap ,,Lëvizje“ . Unë serish në vrapim, përse ?
,,Lëvizja“ subjekt i Ri, M.Lajqi Facebook 15.09.2016 ora 18-30...

14.09.2016  

Pjesë nga publikimi, Jeronim Cetta datë 25.10.2014
Foto, nga fjala e z. Sinishta.Ishte një shperndarje publike kjo e...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]