Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, 2016


13.10.2016  

Lajme të pasura më tema aktuale sot, a mund ti komentojm ato ?
Sot, ashtu si tash sa javë, ndoshta muaj, patëm lajme të pasura dhe më...

11.10.2016  

Zhgënjimi, shprehja në forma prekëse në opinionin e atyre që bënë për vendin
Jemi në kohët dhe momentet më të rënda, por është momenti i fundit për...

10.10.2016  

Dy komente nga shumë tjera të shkaperderdhura për opinion
Të krijosh opinion është vlerë më kohë të humbur por edhe fatkeqsia...

09.10.2016  

Një mesazh i fortë për Hoxhallar e Priftëri të Kosovës nga Imzot Dodë Gjergji
Sot 09.10.16 në Llapushnik të Drenicës, u bë shugurimi i Kishës së Shën...

07.10.2016  

Aktualisht kam emocione dhe nuk po mund të përmbahëm
I lodhur nga puna e tërë ditës, më padurim prita ta percjelli ndonjë...

06.10.2016  

Humbi Kosova por fitoj Shqipëria. Agjenda e lajmeve ishte e ngarkuar
Sot sapo u ktheva nga puna, në postë mora librin,,Adem Demaçi ura mbi...

06.10.2016  

Një konqidencë publikimi në facebook e cila me bafasoj sot 06.10.2016 .
Xun Çetta ka shpërndarë foton e tij. A jemi më mirë se kurrë më...

05.10.2016  

Kosova, vërtetë nuk u bë ashtu si e besuam se do bëhët pas çlirimit të saj por :
Unë, ndonse e mashtroj vehetën, por akoma besoj se nuk jam jasht...

03.10.2016  

Edhe sot 03.10.2016, lajme të pasura dhe më vlerë ti dëgjojm ato
Vizita e Presidentit të Republikës së Kosovës z.Hashim Thaçi në Tiranë,...

02.10.2016  

Iku qadra e diellit veror, erdhi turshia e të ftohtit demëror
E thash në fund të shkrimit të cilin e publikova pas dite : ( Ika ti...

02.10.2016  

Zgjedhjet në Bosnje : 100 parti politike, 100 kualicione, 100 kandidat të pavaru
Zgjedhjet në Bosnje edhe më keq se sa ishin më parë,...

02.10.2016  

Politika e mjeranëve në pozita pushteti dhe realitetet në rezistencë të popullit
Politika e mjeranëve të cilët i sjell situata në pozita pushteti, ashtu...

01.10.2016  

Sot, 1 Tetori 2016, aktivitete të ngjeshura në vendlindje ku unë mungova !!!
Lajmet në ekranin televiziv tash sa kohë, nuk ma hjekun etjën për...

30.09.2016  

Urime Luani i Ri i Kosovës dhe ju priftë fati gjithë juve 15 Kadetëve të Ri
Bëhuni besnik të vendit tuaj dhe të NATO-s deri në momentin kur NATO,...

30.09.2016  

Ivica Daqiq tha të vertetën.Sherrin e diplomacive tyre, pa frikë mund ta evetojm
Më në fund Serbia, kuptohët nëse Daqiqi flet në emër të politikës...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]