Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, 2016


13.11.2016  

Shefqet. Dibrani poezi : PSE QAJNË PRINDËRIT?!...
Shefqet Dibrani në facebook·12.11.2016 Qanë Motra për vëllain se është...

09.11.2016  

Ditën e varrimit të ndjerit Dehari krejt në fund thash:
( Ndriqimi i vdekjës tuaj në detale Astrit do ishte ringjallja jote...

08.11.2016  

Ditë zie sot për Astritin, dasht zoti nrser një buzëqshje për Hillary-n
Sot kaluam një ditë zie në lamtumirën e fundit të Astriti, nesër...

08.11.2016  

Lamtumira ime më shpirt aty, por fizikisht në Mërgim Astrit !
Sot, tërë ditën isha i ligështuar mik i nderuar Avni, isha...

08.11.2016  

Dëgjo mirë, analizo akoma më mirë dhe konstato rrugën nepër të cilën kaluam
Në këtë intervistë të agjentit të cilën për herë të parë e dëgjova, ka...

07.11.2016  

Astrit, vdeqe në burgun e shekullit XI , të paskan izoluar e lën pa oksigjen !!!
Kur tjerët të burgosur, madje edhe ordiner, kanë telefona, kanë armë...

07.11.2016  

Informim : Mbledhje komemorative, marshi protestues dhe dita e varrimit
Mbledhje komemorative dhe marsh protestues para varrimit të Astrit...

06.11.2016  

Pse të ndodhin dështimet dhe fatkeqësitë për tu ngritur të gjithë në këmbë ?
Një jetë aktivitetësh si popull na shkoj, mjerisht më, sillu,sillu...

06.11.2016  

Vdekja e dytë enigmatike e vëllëzërve Dehari, fundi i politikave tona
Pushteti para një sprove hetimësh për vdekjet e tilla aq më keq kur kjo...

05.11.2016  

Politika dhe lufta, dy forma këto nen një kulm të jetës së njerëzimit
As politika e as lufta nuk jan të perjetshme, ato herëpasëherë...

04.11.2016  

Kryeministri Edi Rama në një anë, opozita dhe Dule në anën tjetër
Mendoj se kjo, ishte një seancë e cila do duhej të mbahet mend, por...

04.11.2016  

Një përkujtim i cili sjell dhimbje, por edhe kënaqësi ta përkujtosh
Demir Reshiti facebook 03.11,2016 me Vatra, Adnan Abrashi TRI...

03.11.2016  

Xun Çetta, shperndarje në facebook 03.11.2015 në 7:33.MD
FLM nga Facebooku i cili na i kujton dhe herëpas herë na i ofron...

01.11.2016  

Hyrja në parti, vetëm më kontratë posi në një fabrikë apo ndërmarrje publike
Ka vite që kur është verejtur një levizje e njerëzve të shumt nga një...

01.11.2016  

Sot kaloj dita e të pa vdekshmëve (dëshmorët) po edhe e atyre që nuk harrohen
Foto 1- hyrja e tyre në perjetësi. Foto 2-Baba, Axha...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]