Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, 2016


27.11.2016  

Mysafire e pa ftuar në këtë natë vjeshte adhurusja ime Flutra
Krejt pa pritur më hyri në dhomën time Mysafirja e pa ftuar në këtë...

27.11.2016  

Urime 28 Nentori dita e flamurit tonë kombëtar
Gjithë shqiptarëve kudo që jetojn e punojn në botë uruar 28 Nentori...

27.11.2016  

Shtet suigeneris apo vetvrasës në politikat e tij ?
Na thanë kundershtarët e pavarësisë dhe çlirimit të vendit tonë se jami...

26.11.2016  

Sot 26.11.2016 ma perkujton Facebook-u. (Armatimi 1991)
Kur e shoh tani, më dukët sikur kam qenë naiv, totalisht naiv por jo,...

26.11.2016  

E përgjithshmja e përbashkët arsyeshëm të futet në rentgen si në vetën e parë
Unë, njëri nder shumë tjerë në këtë tokë, kam lëshuar rrënjë, po, madje...

23.11.2016  

Bjen në hall njeriu, kënd më luftu, Nexhmedin Spahiun apo S.Berishën ?
Bjen në hall njeriu, si, dhe më kënd më luftu, më Nexhmedin Spahiun apo...

22.11.2016  

Mirënjohjet nga Presidenti Thaçi, betejë e unifikimit si president i unitetit
Politika e këshillëtarëve dhe ekspertëve politik rreth Presidentit...

22.11.2016  

Bjeshka jonë, vendi ku pushoj nga largimi i politikave rrënqethëse.
Shijojeni edhe ju...

22.11.2016  

Defilimi protestues për drejtësi e cila po na mungon
Defilimi protestues në kërkim, Drejtësi përAstritin mbajtur në Ferizaj,...

21.11.2016  

Ja sa naiv isha, apo i sinqert në politikën e pas luftës 2001:
Ja sa mirë na i perkujton facebook gjitha publikimet tona në kohë, po...

16.11.2016  

Pergjigje letrës së z. Naser Kuka drejtuar tre krerëve të shtetit
Përshëndetje miku im i nderuar Naser, fillimisht ju falenderoj për...

15.11.2016  

Një koment debati mes komenteve tjera në profilin e z. Xhafer Leci
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1684198905224296&...

14.11.2016  

Një rifreskim artikulli në facebook dhe komentet pas kaq kohe :
Xun Çetta : Ah si po perseritën kohët !!! Po në koordinim si sahat i...

13.11.2016  

Rifat Jashari facebook në profilin e tij 18.03.2015 :
Ky burr sakrifikoj gjithçka që ne të jemi të lirë. Lavdi Komandantit...

13.11.2016  

Patriotizmi i sanksionuar më ligj, legalizo ligjin, mos improvizo ilegalisht atë
Para, diku dhjetë vite, kam pas përseritur atë që kam pas thënë para më...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]