Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, 2016


12.01.2016  

Edhe firma ku punoj, perjetoj fatin që të ma kujtoj pas luftën në Kosovë !
Ishte e rëndë kjo ! E rëndë, shumë e rëndë ti shohë mjetet e punës në...

12.01.2016  

Dje ishte pervjetori i vrasjës Enver Maloku
I pa kohë të shkruaj për pervjetorët apo ngjarjët e ditës , ja më...

10.01.2016  

Si tutje pas 09.01.2016 ? Kujdesë …
Protestat sigurisht vazhdojn, por jo si deri tani. Pergjegjësia duhet...

10.01.2016  

Nga postimi i Arber Sadikut në fb më kënaqësi e ripostoj unë :
Per te gjithe miqte, nese jane te afert ose thjesht te rastesishem. Cdo...

09.01.2016  

Nga suksesi ofanziv i protestës në jo sukses dhe defanzivë politike
As e re, e as e pa pritur për mua kjo, që nga suksesi dhe ofanziva e...

09.01.2016  

Albo Ibrahimi ( Nofkë ) në profilin tim facebook 09.01-2016
Nofkat në facebook i urrej, kur ata provokojn, fyejen e sulmojn, i...

08.01.2016  

Nuk sulmohet as perjashtohët njeriu për një a dy dobësi që ka
Asnjëherë nuk kam pranuar ta humbi komunikimin normal më miq, shokë,...

05.01.2016  

Për mos me humb kohë më shkru, bën më tekste të gaqme me krahasu
Siq dihet tash sa muaj që nuk po humbi kohë aq shumë më shkru, po ashtu...

04.01.2016  

Stupcat dhe disa emisione të Vitit të Ri më shtrinë në Spital
Më ka hyrë frika se Zvicra gradualisht po më bëhët vendlindja e parë,...

02.01.2016  

Më nderime të larta u varros trupi i veprimtarit Prof. Fehmi Kelmendi
Po, më në fund, më nderime të larta u varros trupi i këtij veprimtari...

01.01.2016  

Pas gëzimit vjen hidhërimi dhe anasjelltas
Sot, dita e parë e vitit 2016 si gjithëherë më gëzime por nuk i...

01.01.2016  

Foto e parë (1) viti 2016 : Librin të cilin e kam ndarë ta lexoj nuk e gjëjë !
As këto këtu, e as tri herë kaq sa presin të paketuara lartë, nuk i kam...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]