Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e premte , 30. shtator 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, korrik, 2016


31.07.2016  

Bjeshkët tona dhe njohja, lidhja e fëmive më to
Ishte kënaqësi të jesh në qetha si traditë e bjeshkatarëve tonë, po...

24.07.2016  

Edhe kjo e dielle vikendi më temperatura të larta iku më e qetë se ditët tjera
Relaksi i kësajë dite ishte në FRESKI të Istogut dhe Trofta Drini në...

20.07.2016  

S`jam në hulumtim por jem në pushim krejt ndryshe nga zakonisht
Kam munguar tash sa kohë, do mungoj edhe ca javë por do kthehem serish...

07.07.2016  

Urime fundviti dhe perfundimi i klasës nënt (9) Djali im Ilir
Ishe i mirë por ke mund të jesh shumë më i mirë. Ishe më i mirë se Babi...

05.07.2016  

Urime festa e Bajramit
Më vonesë por jo haresë. Gjithë shqiptarëve të besimit Islam dhe...

02.07.2016  

Kritika, i gjalli i vdekur dhe i vdekuri i gjall, janë faktor për jetë e mot
Një temë kjo të cilën e trajtoj ekskluzivisht për vehtën time si...


Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]