Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (118):

Internes

Artikel-Archiv, Tetor, 2016


31.10.2016  

Dy lajme më rëndësi si nisma për zgjidhje të dy problemeve për vendin tonë
-1- Në Holandë edhe pse në egzil, shpallët pavarësia e Çamerisë,...

30.10.2016  

Konstatimi më i mirë se çfarë mund të bëj qytetari dhe gazetaria hylumtese
Tërë jetën, të bësh, e veprosh dhe mos të ndalësh së vepruari, nese nuk...

28.10.2016  

Nese dukëm se po heshti,i rralloj publikimet, unë komentoj tek te tjerët
Tashmë po e dimë se të gjithë jemi të ngarkuar dhe të hapur pas...

26.10.2016  

Befasia ime, nga frikacak dhe i shqtësuar, sot i qetë dhe paksa i trimëruar Por
` I pa frikshmi në asnjë kohë, sot në dy e tri frika, ndoshta më...

25.10.2016  

Lajmet më shumë tema më rëndësi por po ndalëm vetëm në dy
Dreka pune, Thaçi-Rama në Prishtinë ishte lajm i mirë edhe ashtu...

24.10.2016  

Kujtim për Betejen e Familjes Jashari në Prekaz (Komenti im veqon :
Vargje nga Rudi Berisha ––––––––––––––––––– MARSI I PËRGJAKUR PËR LIRI...

23.10.2016  

Në këto perplasje opinionësh ta ruajm njëritjetrin aq sa tolerohet
Shkëlzen Gashi facebook 22,10.2016 pro Bashkimit Kombëtar më faktet...

22.10.2016  

Mendoj se nuk bëhëm monoton më koment profilesh ku mund të qojm mesazh
Bajram Mjekufacebook 22.10.16 ( Nga letra e oficerit Serb)...

22.10.2016  

Kohë më marrin por mirë që i lexoj postimet e tjerëve në profilin tim fb
Rudi Berisha facebok në profilin tim 22.10.2016 me Muharrem Kosumi...

22.10.2016  

Proza as poezi nuk shkruaj por ushqehem kur ndërkohë i lexoj ato
Lajmet e sotme në TV më zunë duke lexuar poezi ku nganjëherë gjejë...

18.10.2016  

Monolog dëshprimi: Politika dhe i shtypuri i sajë në pa besi
Ma kanë kuptuar disi kokëfortësinë, por më shumë u ka penguar kur kam...

17.10.2016  

Ta ruajm dhe ta falenderojm rrjetin social facebook nese duam vlera kujtese
Ta falenderojm rrjetin social facebook jo vetëm për hpësirat që na i...

16.10.2016  

Edhe një koment i imi paksa i mllefosur por qe don sqarim konkret mikut Berat
BERAT LUZHA : Shqipria duhet te flas per Kosove e jo Serbija facebook...

16.10.2016  

Dy tema të trajtuara mirë dhe më shpresë në Pro Et Kontra, sot 16.10.16
Shpresa e cila sikur po rritet në dy nisma të reja siq është rasti i...

14.10.2016  

Demarkacioni i kufirit Kosovë-Mai i Zi, fundi i diplomacisë nderkombëtare
Edhe sikur Mali i Zi i cili faktikisht nuk po pretendon në trojet tona,...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]