Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (30):

Internes

Artikel-Archiv, 2016


31.12.2016  

Urime viti i Ri 2017
Miq e Mikesha, Shqipetare e Shqiptar kudo që jeni, punoni e veproni,...

31.12.2016  

Tema të cilat do doja ti trajtoj dhe komentoj por koha nuk më premtoj
Emisioni i Jeta Xharrës, kësajë radhe ,,Jeta në Maqedoni“ ishte një...

28.12.2016  

Përgjegjësia e publikimit dhe realiteti : Po na çmendni apo ....
Përgjegjësia e publikimit dhe realiteti : Po na çmendni apo vërtetë e...

24.12.2016  

Uruar festa e Krishtlindjës gjithë besimitarëve Shqiptar të besimit Katolik
Uruar festa e Krishtlindjës gjithë besimitarëve Shqiptar të besimit...

24.12.2016  

Milaim Zeka dhe Salih Kabashi kaluan në rrugën e rezistencës e cila vazhdon.
Ah sa tema të vështira dhe tepër të ngarkuara për plotë dhimbje janë...

22.12.2016  

Bes Camaj facebook shtoi 2 fotografi të reja — me Xun Çetta.
Dhjetor 16. 2016 në 5:41.MD · Nga "LEKSIKON I AUTORËVE SHQIPTARË...

20.12.2016  

Muri pertej Ibrit në Mitriovicë dhe vlerësimi im aty per aty për shumë gjëra tje
Të shtunën më 17.12.16 rezervova kohën për ta vizituar Mitrovicën në...

07.12.2016  

Vdakja e Axhës Imer më tronditi edhe pse jo vdekje e pa pritur
Ishte ky axha im më i mirëkuptueshëm për mua e në veaqnti vitët e fundit...

07.12.2016  

Krahasime në kohë pushtimesh dhe emigrimësh:
Ti krahasojm Shqptarët në Kallabri të Italis më fatkeqsinë e Çamëve në...

05.12.2016  

Ah sa kënaqësi kur deshmitë të viejn vet dhe në momentin e duhur
Xun Çetta : Facebok-u na perkujton publikimet e 05.12.2010 në 11:56.MD...

04.12.2016  

Nga dy fonde për çlirim në dy fonde për pervetësim, tani rreziku për ripushtim
Ripushtimi i parë i realizuar plotësisht : Thyerja e vullnetit për të...

02.12.2016  

Dita pas fitorës së Prishtinës, tash e tri vite më parë 02.12.2013
Ah si po ikun vitët e bashkë më to edhe jeta e gjeneratës sonë !!!....

30.11.2016  

Kujt i kujtohet kjo punë dore më paketa të zbrazëta cigarësh ?
A ka shumë, a thua kanë mbet gjall të atillët të cilët nuk kanë harruar...

29.11.2016  

Facbook, vetëm po na perkujton, kështu mua po më ndihmon
Facbook, vetëm po na perkujton dhe po na shtyen të shohim se sa patëm...

28.11.2016  

Krejt në fund të kësajë dite feste, rezultati në gjitha trojet tona shembullor
Për herë të parë politika dhe qeveritarët i nenshtrohën vullnetit të...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]