Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (22):

Internes

Artikel-Archiv, Shtator, 2015


30.09.2015  

Çfarë jete do kishim si Mergimtarë po të mos ishte Kosova në këto pozita
Unë në Zvicër, tjetri në Gjermani, Suedi,Angli,Norvegji , Amerikë etj...

28.09.2015  

Kur nuk ndiqet krimi dhe nuk sheh intresimi për të, dyshimi në polici është aty.
Duke humbur besimin në institucione, qytetari i kthehet Kashave e...

27.09.2015  

A është kjo natyra politike e patriotve dhe njerëzve të ndershëm e profesionist
Nga gjithë ky guxim moral, niveli i të cilëve po shihet dhe tashmë...

26.09.2015  

Prap më Halil Qadrakun i cili po rekruton komentues të paqës se deshirave
Halil Çadrakunë facebook 25.09.2015 ora 8 e 44.· LAJMI GËZUESHËM PËR...

26.09.2015  

Diagnoza e smuerjës politike të cilën nuk e kuptojm leht, ta kontrollojm vehtën
Para jo shumë vitësh, më insistimin tim kam shkuar tek psikiatri dhe...

24.09.2015  

Urime Kurban Bajrami
Më vonesë por jo më harresë, ju uroj Kurban Bajramin gjithë...

19.09.2015  

Diçka tek ne nuk po funksionon, reformat e pas luftës kotë janë
Nuk po mund të heshti edhe atëhere kur po e ndrydhi vehtën që të mos...

18.09.2015  

Halil Çadraku në facebook 17.09.2015 dhe komenti im mbi Pozitë-Opozit-ën
Qysh bre s'doli një djalë TRIM, nga L-OPOZITA e me i thanë shokëve të...

17.09.2015  

Edhe kjo betejë kaloj, shpresoj dhe besoj më sukses.
Mendoja se nuk është betejë aq e rëndë, por më doli ndryshe, e kishte...

14.09.2015  

Komentet në facebook,pa inate e gjelozi, bazuar vetem në fakte e dëshmi
Pikërisht sot 14.09.2015 në lajmet e mbrëmjës më u ngrit numri i...

12.09.2015  

Kuvendi i Kosovës 1990, ky që pason 17 shkurt 2008 si dhe delegatet e tyre
Sot 12.09.2015 në RTK 1, u transmetua emisioni reprizë mbi datat e dy...

10.09.2015  

Partia Shqiperia Demokristiane në fb, ( Profilin tim) 10.09.2015 dhe komenti im
Troja dhe Shqiptaret, nje Histori e dhimbshme vazhdimesie, e pa...

07.09.2015  

Shtatë (7) Shtatori 1990, pa dyshimë datë historike e më vlerë por e tregtuar
Sot 07.09.2015, pa dyshimë se ishte një datë historike e më vlerë kjo...

07.09.2015  

Forma e të protestuarit si individ, vlerë e shumëfisht për kohët e sotme pa kohë
Sa më afër lirisë së mendimit dhe të shprehjës, aq më larg vlerave të...

02.09.2015  

Muaji që iku dhe ky që filloj i mori tri figura publike, tre akademik, tre kriju
Muaji që iku dhe ky që filloj i mori tri figura publike, gjithësesi...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]