Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (31):

Internes

Artikel-Archiv, Prill, 2015


30.04.2015  

Ja kah mund të shkoj fati i Maqedonisë
Maqedonia dhe fati i saj, e gjeti Millosheviqin e fatit të ish...

29.04.2015  

Përvjetorët e të përjetshmëve janë kushtrim për ne të vdekshmit!
Rrahman Bahtirit-Shpendit- Në pesë vjetorin e vdekjes fizike...

28.04.2015  

Përgjigja ime, jo kundërshtim por sqarim OVL-s së UÇK-së :
Nuk mund të shprehu reagim kundërshtues në reagimin e OVL-s së...

27.04.2015  

Nuk aplikova për vetran të UÇK-së por nuk humba të drejtën që të kritikoj
Po si z. Azem Vllasi edhe z. Fatos Klosi deklarojn: ,,Nuk e kam menduar...

25.04.2015  

Fatos Klos mysafi i Gazeta Express dhe qellimi e treshit më porosi
Sonte më 24 dhe pasmesnate,pra 25.04.2015 më vemendje kam percjellur...

20.04.2015  

Protesta në Prishtinë, Xuni në darsëm në Karlovc ! pse kjo befasi e re ?
Sot e shtunë 18.04.2015 ndodhi një befasi për mua dhe për gjithë ata të...

15.04.2015  

Beogradi 4000 poliic në mbrojtje të Thaçit i denuar më 20 vjet në mungesë !!!
Sa fushata politike i është bërë z. Thaçi në kohën kur i duhej atij,...

13.04.2015  

Komenti im në linkun e Ibish Nezirit mbi listat e Veteranëve të UÇK:-s
Armët nuk flasin vet për ushtarët më emër e as për ata që i sollën ato....

13.04.2015  

Nga tani po qaj hallin e Zvicrës dhe tjera shteteve ngjajshëm si kjo
Nga tani po qaj hallin e Zvicrës si vendi më stabil në botë, po, Zvicra...

12.04.2015  

Kosova bashkoi rajonin u tha në lajmet e dt. 25.03.2015
E bahkoj rajonin më ndarjën e vetvetës për tu thelluar ndarjet edhe më...

12.04.2015  

Edhe një thirrje opozitës e cila nuk po reflekton seriozitet në organizim
Albini-Ramushi dhe Limaj kanë momentin e fundit që ti ndryshojn...

11.04.2015  

Emisioni KOMITETI në ,,EXPRESS“edhe kështu ndihmon. Më apo pa vetëdije ndihmon p
Emisioni KOMITETI në ,,EXPRESS“edhe kështu ndihmon. Më apo pa vetëdije...

11.04.2015  

Nga hidhërimi vjen gëzimi, më fakte e dëshmi disa herë kam thënë këtë
Disa herë kam thënë dhe përshkruar faktin i cili më ka përcjellur për...

11.04.2015  

Ta nxjerrësh Iriqin nga therrat, aj serish në therra futet ( Fjalë e popullit)
Unë, edhe kur dal nga vështërsitë, skamja dhe përplasja më të keqen,...

04.04.2015  

Milaim Zeka, e verteta dhe gënjeshtrat në emisionin,,Komiteti
Të vertetat e z. Milaim Zeka në emisionin,,Expres“transmetuar në RTK...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]