Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (29):

Internes

Artikel-Archiv, Shtator, 2014


30.09.2014  

Lufta e paster për çlirim, nuk njeh termin si ,,luftë e përgjakshme”
Lufta për çlirim nuk është e pergjaksme pa dallim sa gjak derdhet për...

27.09.2014  

Tubim përkujtimor kushtuar veprimtarit të këtyre pesë dekadave prof. Hazir Shala
Plagët e këtyre pesë (5) dekadave nuk shërohën dot por zbutja e...

24.09.2014  

Kryeneqsia pa pasoja krahasuar më pasojat e një qeverie gjithëperfshirëse
As kryeneqsia nuk është më e rrezikshme për vendin sa do të ishte një...

24.09.2014  

Frika nga zgjedhjet e reja largon besimin e qytetarit, kujdes nga ky reflektim
Jo pa mjeshtëri edhe pse aspak e sigurt, PDK aludon si propagandë se...

21.09.2014  

Sot dita ndërkombëtare e paqës kulmoj më bekimin e Papa Françeskut në Shqipëri
Ishte një ditë madhështore kjo për popullin tonë, jo vetëm pse ishte...

21.09.2014  

Sot ditë e mbarë më reformatorin e Vatikanit Papa Françeskun në Tiranë

20.09.2014  

Përgjigja e arsyeshme nga zonja Brovina drejtuar z. Isa Mustafës
Sot 20.9.2014 pergjigja e zinjë Brovina ishte e drejt kur thot: Jo ta...

19.09.2014  

Po heshti ngase ka tepër shumë çfarë shkruhet
Djë, tërë dita më kaloj në punë, me mendje tëk seanca parlamentare, në...

17.09.2014  

Shkalla e arrestimeve në Kosovë, fasadë e dështimit të sajë në politikë
Dështimi, nuk ka çfarë sjelll veqse dështimet e radhës aq më tepër kur...

15.09.2014  

Rrallë ndodh, por edhe unë ndërrova mendimin
Deri në këto momente, isha kategorik kundër përsëritjës së zgjedhjeve...

13.09.2014  

Martesat e lira dhe pa pasoje politike në demokraci , kulturë politike por...
Është mirë të miqësohen dhe për mes femive të tyre të bëhen miq të mirë...

13.09.2014  

Emrimet e rrugëve fshatrave, kulturë e re civilizimi, rezultat i çlirimit ky.
Urime dhe i gëzofshim emrimet e rrugëve edhe atje ku gjitha fshatrat...

13.09.2014  

Ku jemi dhe çfarë po bëjm si popull i shekullit XXI (Vëllau vret vëllain)
Pasi që pak më parë postova dhe komentova një artikull puro politik nga...

13.09.2014  

Po lexoj artikullin : A ka Kosova nevojë për një subjekt të ri politik?
Në uebfaqen,,Reporteri “dt. 12.09.2014 ora 22:39 lexoj artikullin më...

09.09.2014  

Sabri Maxhuni-Novosella 9.9.2014 : KOSOVES ERA GJAK PO I VJEN!!!
KOSOVES ERA GJAK PO I VJEN!!! MOTI NUK ESHTE PERGJAKE KOSOVA. LUS ZOTIN...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]