Info Çetta

Info Çetta

Publicistikë e pavarur

e mërkurë , 06. korrik 2022
Ballina » Artikel Archiv

Artikel-Archiv, gusht, 2014


09.08.2014  

Më lejo të dezinformoj edhe unë pak pa dallim pse luftoj dezinformimin z. Kurti
Ja fotot e këtij mengjesit të hershëm pa zbardhur dita. Linku...

09.08.2014  

Matoshi: Mjerë UÇK’ja në dorë të kujt ka mbet
Xun Çetta :Ashtu diçka z. Matoshi ,por populli thotë edhe një fjalë :...

09.08.2014  

Letër pershëndetëse
Kryesisë së Shoqatës së Intelektualëve mbarshqiptar TROJET TONA...

08.08.2014  

Zakonisht nuk publikoj foto takimesh më perjashtime të rrala, ky është nder to
Zakonisht nuk publikoj foto takimesh më perjashtime të rrala, ky është...

08.08.2014  

Disave, nga inati dhe teket që kan nuk u hahet as mishi e as peshku
Jo pak opinionist dhe dëgjues të tyre tash sa kohë pa njohur problemin...

05.08.2014  

Vështirë të besohet në qeverisje më njerëz të cilët kanë sadopak hije negative
Nuk po kuptoj asgjë, bash asgjë nga ky program qeverisës. Ky nuk është...

04.08.2014  

Situata politike në vetbllokadë, darsmat fatmirësisht nuk ndalën
Populli i cili nuk ndalët, ai gjallëron pa dallim politikave nganjëhere...

01.08.2014  

Sot dy muaj fizikisht pa Nanën por në kujtimin e sajë
Nëntëmbëdhjet (19) vjet pa Babën dhe dy muaj pa Nanën fizikisht në...Wählen Sie einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2022

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • dhjetor (9)
 • nëntor (2)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)

2009

 • dhjetor (10)
 • nëntor (10)
 • tetor (0)
 • shtator (0)
 • gusht (0)
 • korrik (0)
 • qershor (0)
 • maj (0)
 • prill (0)
 • mars (0)
 • shkurt (0)
 • janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]