Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (117):

Internes

Artikel-Archiv, Korrik, 2014


28.07.2014  

Urime Fitër Bajrami
Pas përfundimit të muajit të Ramazanit, si muaj i sakrificës,uroj gjithë...

27.07.2014  

Sot 25.7.2014 për mua Tirana ndryshe
Tiranën,pas një kohë paksa të gjatë e gjeta ndryshe, jo ndryshe vetëm...

22.07.2014  

Fati i vendit tonë rrezikon të mos varet nga ne, kujdes !!!
Krejt spiujt e vendit tonë në shërbim të sa e sa shërbimeve të huaja të...

21.07.2014  

Shengjini i premtuar tani i harruar për ne nga Kosova, përse ?
Ky bregdet më plazhë, bjeshkë dhe pamje më të mira se askund tjetër,...

21.07.2014  

,,Tito arkitekt i çlirimit të Kosovës”!!! histori se jo mahi
Kur themi se njerzit e sakrificës dhe rezistencës përball ish...

17.07.2014  

Garda dhe uniforma e plisbardhëve, dy komente këtij linku i cili po komentohet
Xun Çetta : Ma paskan parë plisin mbi vitrinë dhe e paskan lexuar...

17.07.2014  

Sapo don të filloj seanca e kuvendit më u imponua komentimi i linkut të mikut
Përshendetje Ismail Në prag të mbëledhjës së kuvendtit pa agjendë të...

14.07.2014  

Po lexoj se ZHBOGAR, SJELL ZARFIN NGA BRUKSELI
Nuk do doja ta besoj se qenka legalizuar projekti në këto përmasa por...

14.07.2014  

Një muaj komunikim mbi librin,, FOSHNJËRIA E KOMBIT KOSOVAR.”
Më kërkesën time, e publikoj komunikimin tonë privat në pajtim me mikun...

13.07.2014  

Komunikimi i ngadalshëm, pa inate e gjelozi, kulturë e cila na mungon
Komunikimi i ngadalshëm, pa inate e gjelozi, pa revanshim e paragjykime...

08.07.2014  

Këta vrasës të shqiptarit por në shërbim të shqiptarëve
Postim i vonuar ( shkaku i bllokimit të Uebfaqes"...

08.07.2014  

Nuk mund të mos e barti komentin tim, në linkun si ky :
Salih Kabashi dy foto mbi mediat 8.7.2014 Kosovës më keq po i bën e do...

08.07.2014  

Gjithëherë një treshe e cila zëvëndëson treshet që shkojn nga politika
Postim i vonuar ( shkaku i bllokimit të Uebfaqes" Këta nuk shkuan për...

08.07.2014  

Pas katër ditë durimi, si shpërblim erdhi gëzimi. Pasojat mbesin…
Tash e katër ditë që kur më u bllokua uebfaqja info-cetta, Unë nuk po...

01.07.2014  

Gjykata Kushtetuese ka vendosur për mandatarin, vendimi nuk dihet ende
Në,,Shqiptari.eu“ 30.6.2014 Pas kërkesës së bërë nga Presidentja...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]