Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (21):

Internes

Artikel-Archiv, Prill, 2014


17.04.2014  

Serish, e ndoshta për herë të fundit mundi i Nënës më thrret
,,Nuk po më del shpirti pa ardhur nga atje djali i Nënës” Kështu sikur...

17.04.2014  

Më rastin e një vjetorit të vdekjës së Ymer Nezirit prill 2013
( Pjesë e shkëputur nga ditari ) Një mbrëmje e cila nuk harrohët...

13.04.2014  

Ja si i lexova fotot në perkujtim dëshmorësh në Istog
Lum ata dëshmor të cilët imponojn vizitën e të mirëve dhe të këqive për...

09.04.2014  

Spiujt dje dhe disa nga perkthyesit sot
Spiujt e ult, analfabet dhe pa gjak njeriu, kanë viktimizuar karakteret...

08.04.2014  

Krasniçi: Tribunali prek imazhin e Kosovës

04.04.2014  

Mos ndëshkimi dhe mos shpërbimi në Kosovë janë një
Vendi i cilitdo nacionaliteti qoftë, kur nuk ndëshkon më...

01.04.2014  

Ditën e sotme po e shpalli si ditë ripublikimesh, ja pse :
Sot paska qenë ditë ripublikimesh dhe perkujtim rastesh nga një e...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]