Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (23):

Internes

Artikel-Archiv, Shkurt, 2014


27.02.2014  

Prap emisioni,, PA RROTLLA”në kërkim të mysafirëve për audiencën e tij
Sot në mes 25 e 26.2.2014, pas shumë kërkimeve për mysafir të këtij...

25.02.2014  

Qyteti im i bukur
Foto e qytetit tim, bukurit që ti Luzern i ki bota ta ka lakmi më ty më...

25.02.2014  

Foto: Ushtar Shibenik 1977

23.02.2014  

Të kthehemi prapa vetëm sa për të u vetkontrolluar dhe mos harruar
Ja se si herëpashere është mirë të i kujtojmë shkrimet tona dhe shohim...

23.02.2014  

Jakup Krasniqi facebook , e shtunë 22.2.2014 dhe komenti im :
Po e barti këtu nga fakti se nuk po mund ta gjëj linkun nga ku e kam...

20.02.2014  

Komenti im linkut të Milaim Zekës në facebook 19.2.2014 :
Milaim, mos fillo garën, kush kujt po i thot përpara : Mbama djalin ti...

19.02.2014  

Dukagjin Gorani svidoj moderatorin e emis,,,Pa Rrotlla”dhe vet temen ,,Dosiet
I vetmi deri më sot i cili edhe kur herë,herë ndalej së foluri, ai në...

17.02.2014  

Gjashtë vjet pavarësi, një ditë feste i lirë më u ndi
Kësaj dite të mrekullueshme manifestimi, nuk ke si të mos i gëzohësh...

15.02.2014  

Akoma sot, të jetojmë në një llojë ilegaliteti ! pse ?
Jeta e veprimit në ilegalitet dje dallon dukshëm nga jeta e veprimit në...

09.02.2014  

Komenti im në linkun e hidhur nga Sofra llapjane 8.2.2014 :
E di dhe po e kuptoj se çfarë po i pergaditet vendit, parase Serbia,...

09.02.2014  

Heshtja nuk mbahet as në ditë morti e as ditë gëzimi
Më në fund lajme përgëzimi, hidherimi e ngushëllimi dhe vet dinamika e...

04.02.2014  

Komenti im furnizuesit të rregullt informativ mbi UDB-në ,,Sofra Llapjane”
Kontributi i juaj ,,Sofra Llapit“ tani e tutje do ishte sikur ti...

04.02.2014  

Mos u mërrni më shumë më të kaluarën e ti lejojm aventurat politike sot
Ah, si nuk po mund ta sqaroj më në detale pse jam kaq i pa kohë tash e...

01.02.2014  

Prap tema ,,Dosiet"
Serish flasim për sëmuerjën e cila tashmë po dihët, a në operacion nuk...


Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]