Info Çetta

Xun Çetta, Arkivist i pavarur

flag-albanian flag-german

Kush ku është..?

Gäste (129):

Internes

Artikel-Archiv, Nëntor, 2014


30.11.2014  

Kur do zbardhën realitetet pa gjysma e inserte të njëanshme ?
Foto nga fjala e z. Fatmir Sejdiu në ditën e varrimit të mësuesit Halit...

27.11.2014  

Më një fjalë urimi dhe më shumë sqarime zhgënjimi
Më në fund, përfundimisht shpëtuam nga ndjekja dhe persekutimi për...

26.11.2014  

Ja edhe njëherë ta rikujtojm 10 qershorin e pas zgjedhjeve 2014
http://info-cetta.com/modules.php?name=News&file=article&sid=408...

26.11.2014  

Vetëm durim se gjërat vin e dalin vet. Politika në internet ka edhe të mirën e s
Në profilin e zonjës Teuta Sahatqija 25.11.2014-e keni linkun ku shkruan...

25.11.2014  

Lajmi dhe komenti im i parakohshëm mbi daljën e qeverisë
U nda kulaqi ,Isa kryeminister me 7 Ministri , Thaçi me 8 dhe...

24.11.2014  

Jeta në varfëri të skajshme në Kosovë dhe jeta jonë perjetësisht në mergim kurr.
Mos hezitoni ta thuani realitetin dhe ti shkëmbejm mëndimet ashtu si...

23.11.2014  

LDK. nga një marrëveshje të pa definuar në tjetren
Ka kohë që kur situata politike, dinamizmi i rrjedhave na ka larguar...

23.11.2014  

Nga faktor të ndryshimeve në sherbëtor të krimit
( Një koment pergjigje në facebook)

23.11.2014  

Video : largimi masiv nga vendi yn drejt botes tjeter.
Kohet e fundit kam mbledhur teper fakte ku zbuloj se pjesë të politikës...

22.11.2014  

Dy intervista të ambasadorës Jakobson për ARKIV në info-cetta
Intervista –I- Jacobson: Koalicionin qeverisës në Kosovë nuk e sollëm...

22.11.2014  

Jeta më dinamike dhe më larg kalbëzimit në politikë është të qenit në opozitë
Para ca ditësh në një koment facebok-u, ndër shumë tjera i thash një...

22.11.2014  

Në finale, Isa Mustafa mroket raki dhe mbetet në Graqanicë
Krejt më dy mundësi për të mbet pa asnjë

21.11.2014  

Edhe një prononcim më permbajtje apo brum të shëndetshëm për vendin
Fillimisht artikulli i babës sajë për kohën, e më pas i bijës tij për...

21.11.2014  

Ja linku ku sapo lexova një ftesë me brumin e saj të mirë e në nivel:
Brumi i ftesës së tillë për riorganizim të LDK-së, është në nivelin e...

20.11.2014  

Mos u bazoni në asnjë gazetë shërbimësh të fshehta, situata është alarmante
Kush janë ata që lëshuan komunikatë të kësajë natyre në emër të LDK-së...Wähle einen Zeitraum, der angezeigt werden soll:

2023

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (3)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2022

 • Dhjetor (0)
 • Nëntor (0)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (4)
 • Maj (4)
 • Prill (0)
 • Mars (13)
 • Shkurt (17)
 • Janar (2)

2021

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 • Dhjetor (9)
 • Nëntor (2)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)

2009

 • Dhjetor (10)
 • Nëntor (10)
 • Tetor (0)
 • Shtator (0)
 • Gusht (0)
 • Korrik (0)
 • Qershor (0)
 • Maj (0)
 • Prill (0)
 • Mars (0)
 • Shkurt (0)
 • Janar (0)[ Artikel-Archiv Startseite | zeige alle Artikel ]